Bende var ama çift deliklimi tam emin değilim .
arkadaşlar evo sunda orijinal çift sabitleme delikli evo paspası olan var mı bayii çıkışı olarak ?
livin' on the edge
Bende var ama çift deliklimi tam emin değilim .
bende var ....
böyle bişşey
bende de var
Benim aracımda var çift düğmeli ama üzerine başka paspas koydum kirlenmesin diye..
bende çıkardım eve koydum.. hem zor temizleniyor hemde ıslanınca kolay kurumuyor
Benim aracımda da vardı hayırdır neden sordunuz ?
yok yok biz şanssızlık yaşamışız herhalde arabayı iyi fiyata aldık ama paspas uyumsuztek delikli gp paspası var , cins olduğum için değiştirmem gerek
bakınıyorum evo orijinal paspasları gereksiz şekilde pahalı, en iyisi gidip fiat.com.tr den durumu izah edip pası vermek ardından fiat tan gelecek pası beklemek![]()
livin' on the edge
bayi vermeyi unutmuş olabilir bi hatırlatın isterseniz çünkü çoğu aracın bazı ek donanımı sonradan geliyor bayilere herhalde...
benim grandede yoktu aldım..![]()
TSİ Jetta.
var var,hem de harika bir şey,az kirlenince çıkart,salla,fırçala,ser... çok karizma,eskiler gibi plastik değil..
bende de var
kArŞIYAkA çARŞı
Bende de var ama topuk değen kısım delindi gitti![]()
orj paspasları hiç güzel değil zemini güzel kaplamıyor kemal otodan havuzlu kauçuk paspas aldım . tüm zemini kaplıyor güzel oldu. bence orj paspas diye takılmaya gerek.
ben de var
benim araç gp ama evo paspası var bende bayiden aldığımdan beri daha kullanamadım hiç![]()
ben de bunlardan yok. dandik plastik paspas var. o da kayıp duruyor zaten.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri