20 gün kadar önce sıfır aldığım ve hep torpidosunun küçüklüğünden yakındığım Active 1.4 Fire Evo'nun torpidosundan, torpidonun yukarısına saklanan, halı saha maçlarına girerken içine cep telefonumu ve cüzdanımı sığdırabileceğim kadar büyük bir cep çıkması sebebiyle fevkalade mutlu olmuş ve bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istemişimdir. (Hala o küçük cebi bulamayan arkadaşlar varsa da bulsunlar amaçlı)
Yalnız bu arada, acaba aracın başka yerlerine de saklanmış paskalya yumurtaları var mıdır ?
yedek lastiğin altından pasta içinden de dansöz çıkıyor![]()
valla torpido içindeki evraklık haricinde bu arabada eşya gözü görmedim ben (kapı cepleri hariç)
Ne dansozmu??? Hadi ya... Grandelere neden koymamislar ya...![]()
![]()
torbidonun neresi kardeşim bu üstümü oluyor ben bulamadımda![]()
Grandelerde zenne varmış abi![]()
ben hala bulamadım nerde bu burgulu açma yeri.açılcak kapağı gördüm ama acacak burguyu bulamadım kırılcak dıye hiçbiyeride zorlamıyorum
![]()
herkes dansoz zenne cıkmıs benımkınden bıyıklı bır köçek cıktı![]()
![]()
konu çok dağılmış. resimli şekilde görebilirmiyiz? akşam bakayım.
not: torpido resmi
evosu olan arkadaşlar torpidoyo açın yukarıda yuvarlak dügme gibi kilit sistemi var çevirin, açın. evrak gözü diye geçiyor galiba bu kısım. bunun dışında dansözü bende aradım, broşürlerde vardı araca koymamışlarsa dava açacam![]()
ikince eller boş çıkıyor abi yaa dansözü alınmıs olarak![]()
Resimler Böyle,
İlk resimdeki kırmızı işaretli yerdeki yuvarlak yeri çevirince evraklık aşağı doğru açılıyor.
İkinci resimde de açılmış hali![]()
At, Avrat, EVO !..
ulen konunu içine etmişniz![]()
Dansöz olayını çıkaran arkadaş sana sesleniyorum ulen aracın dynamic tesisatı var , torpidona soğuk hava geliyor bagajında dansöz var buneiştir yüksek yerlerde tanıdığınmı var![]()
Aracın kullanım klavuzunda yazıyor bu detaylar,çok kullanışlı bir göz orası ancak torpido çok ufak,benim Kangoo'nun torpidosuna laptop giriyor desem inanırmısınız...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri