Forumda yeterince tecrübe kazanmış arkadaşlarımızın yorumları mevcut göz gezdirmeni tavsiye ederim..
merhaba arkadaşlar;
pazartesi günü evo yu inşallah kullanmaya başlayacağım donanım olarak çok hoşuma gitti full donanımlısını aldım açılır tavanından curise control e kadar herşey var ama sizden tecrübelerinizi dinlemek isterim... yeni sattığım aracım 2007 ford c-max ghia idi satma sebebim yakıttı ve büyüklüğü şimdi daha iyisini kullanacağıma inanıyorum...
Forumda yeterince tecrübe kazanmış arkadaşlarımızın yorumları mevcut göz gezdirmeni tavsiye ederim..
sorması ayıp; ne kadar verdiniz araca??
hayırlı olsun güzel araç...
full bir multijet evo daha ne olsun ya hayırlı olsun
1 aydır kullanıyorum,renk,döşeme,donanımı sanırım safety kit hariç aynı.Ben doğru tercih yapmışım diyorum. Hayırlı olsun size de..
pişman etmez hayırlı olsun
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
süper süper süper tam benim istediğim araç gerçekten full olanı güle güle kullanın inşallah bir ara incelemek isterim yav gel istanbul buluşmasına![]()
Araç dizel dualogic değil ilk gittiğimde herşey dahil 36.800 tl dediler almaya karar verdiğimde gittiğimde tekrar baktılar ve 35.800 tl rakam çıktı kontrol ettiler yanlışlık mı var diye kendileride şaşırdılar bu rakamın çıkmasına ama programları bu fiyatı verdi. Kendileride çok fazla bilgiye sahip değiller araç hakkında kendim baktım bir sürü özelliğine... açılır tavan var güvenlik paketi var evo kit var asist kit var ESP,ASR,MSR,HBA,Hillholder birde bunlar var araç çok donanımlı ve bu fiyata olması mükemmel navigasyon hazırlık var ama navigasyon aleti ve kiti (tom tom ) 970 tl dediler bir bu pahalı onuda hediye ettirmeye çalıştım ama başarılı olamadım bir kaç yere baktım ama aracın yuvasına oturacak bir kit bulamadım e doğal olarak kendileri satmak için bu yolu bulmuşlar hi-fi müzik sistemi var focus c-max da sony vardı mükemmeldi bu da onun kadar süper çıktı ses sistemide güzel blue&me var ayrıca. usb soketi ve aux girişi var kısaca herşey var desek daha doğru olacak sanırım. bir tek aaraç tam dört kişilik 5. arkaya rahatsızlık veryor eğer bu dertse tek sorunu bu...
hayırlı olsun, tabiki kendi klasmanındaki araçlara göre oldukça donanımlı, vergisi 436, yakıtı cimri, ben euro diesel in litresini 4.60 tl den fulledim depoyu, full şehir içi kullanımda 0.153kr yaktı
акъылышъуIы зиар фэгъэтIысыгъ къаргеy
chip-farz-vacip-sünnet
PopKit de olsa tadından yenmezmiş,kazasız belasız kullanın...
evo kit de pop kit var diye biliyorum öyle değil mi?
hayırlı olsun en güzel rengi bence.. 95 bg niye tercih etmediniz performans olarak size eski aracınıza göre az gelebilir.. onun dışında full bir araç ne denebilir güle güle kullanın. ben çok memnunum, hava da güneşli bu sıralar temizleyip gezmek çok güzel oluyor, cam tavan açık![]()
EVO KIT (YAĞMUR SENSÖRÜ, PERDE HAVA YASTIKLARI, CRUISE CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇİ DİKİZ AYNASI,BLUE&ME, HI-FI SES SİSTEMİ*, BLUE&ME TOMTOM NAVİGASYON ÖN HAZIRLIK, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, TAMPONLAR ÜZERİNDE KARBON GÖRÜNÜMLÜ KORUMA BANDI)
Kapı çıtaları neden yok? Temsili bir resim eklemişsiniz sanırım, sizin araçta fazladan gövde rengi yan çıtalar ve karbon görünümlü koruma bantlı tamponlar yer alıyor olmalı.
Konu Ardevo tarafından (15/03/2011 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.
güle güle kullanın bu segment karasör boyutları dışında üst segmentleri baya zorluyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri