Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Araç naylon parçacıklarını nasıl çıkartırım

GÖKHAN ÇELİK
    BLUEMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 10

Standart Araç naylon parçacıklarını nasıl çıkartırım

Arkadaşlar merhaba aracımı sıfır olarak aldığımda teyip çerçevesi bölümünde naylon parçalarının tam olarak çıkartılmadığını gördüm pek aldırış etmedim sonra çıkartırım diye, fakat bu gün denedim naylon bayağı kalın ve çıkarırken resmen yırtarak çıkarmışlar şimdi bende çekerek çıkarmak istiyorum ama zorlamak istemiyorum mikelajlar eğer atarsa çözüm olmaz diye düşünüyorum acaba karga burun penseyle felan yada cımbızla çeksem bir sorun olurmu yoksa birmot otoya gidip onlaramı çıkarttırsam kararsız kaldım bilgilendirirseniz sevinirim sizlerden sıfır araç alıpta böyle bir sorunla karşılaşanınız oldumu ?

emrah atış
    skyline28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 163

kurutma makinasıyla isıt yumuşayınca cıkar

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Peki sizlerde nasıl oldu firmadan alırken firma tamamiyle temizleyerekmi verdi

4. 05/03/2011, 00:24

Sebep
    mesaj tekrarı

ali Türkmen
    onn.off - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 774

Kardeş aynı olay benim teyp etrafında vardı tutup çekilmiyecek kadar inceydi teybi söktüm sonra vidaları söktüm komple çerçeveyi çıkardım o sert naylonu tamanını kenardan çektim sonra yine yerleştirdim herşeyi yerine
    Fakat sende edavat yoksa hiç uğraşma yaralarsın bazıları teypi tornvide ile sökmeye kalkışıyor sonrada yüzeyi çiziyorlar teyp sökme icin aparat var arkasında normal tornavida ile sökülemiyen vida kavaları var onun için servise yada tesisatçıya söktür elin ystkın değilse hiç elleme çizersen çok üzülürsün
    punto evolution

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı onn.off Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş aynı olay benim teyp etrafında vardı tutup çekilmiyecek kadar inceydi teybi söktüm sonra vidaları söktüm komple çerçeveyi çıkardım o sert naylonu tamanını kenardan çektim sonra yine yerleştirdim herşeyi yerine
    Fakat sende edavat yoksa hiç uğraşma yaralarsın bazıları teypi tornvide ile sökmeye kalkışıyor sonrada yüzeyi çiziyorlar teyp sökme icin aparat var arkasında normal tornavida ile sökülemiyen vida kavaları var onun için servise yada tesisatçıya söktür elin ystkın değilse hiç elleme çizersen çok üzülürsün
    Bende öyle düşündüm yarın bir cımbızla çekmeyi deneyeceğim eğer çıkarsa sorun yok şayet zorlama gerektiriyorsa hiç uğraşmayacağım ,gerçi yorum pek yapmıyor arkadaşlar bu konuda demekki onların başlarına böyle bir sorun gelmemiş yorumun için kardeşş tşk ederim.

emrah atış
    skyline28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 163

tamamen temizdi benimki

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Bizimkini aldığımızda tertemizdi,geçen gün akadaşın mjet Evo sunu kullandığımda dikkatimi çekti,ön panelde naylon parçaları doluydu,arkadaş baya temizlemiş ancak krom yerle birleşimde birçok naylon kalmış,çok çirkin bir görüntüsü vardı,aynı bayiden aldık araçlarımızı...

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizimkini aldığımızda tertemizdi,geçen gün akadaşın mjet Evo sunu kullandığımda dikkatimi çekti,ön panelde naylon parçaları doluydu,arkadaş baya temizlemiş ancak krom yerle birleşimde birçok naylon kalmış,çok çirkin bir görüntüsü vardı,aynı bayiden aldık araçlarımızı...

Peki arkadaşınıza bu olayı nasıl çözümleyeceğini sorabildiniz mi ?

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Devamlı eli orada,tırtıklayıp duruyor...

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

valla bende tırtıklıyorum ama bakalım cımbızla deneyeceğim çıkarabilirsem,yardımlarınız için tşk ederim çok sağolun .

Hakan Güner
    Kendimin Patronu hakguner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 GT 3613
    Edilen teşekkür: 78

Sıfır aracında demek böyle sorunları varmış. )

14. 05/03/2011, 16:51

Sebep
    mesaj tekrarı

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Standart denedim olmuyor

valla bu günü denedim cımbızla çekmeyi parçalar kopuyor içerde kalıyor yani olmuyor ya öylece kalacak yada servise gidince çıkarmalarını isteyeceğim, sıfır araçlarında böyle sorunları var.

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Gökhan bey aynı soru için açtığınız konularınız birleştirilmiştir. Lütfen tek konu üzerindne devam ediniz. Keyifli ve aktif forumlar.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Standart çok pardon tşk

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhan bey aynı soru için açtığınız konularınız birleştirilmiştir. Lütfen tek konu üzerindne devam ediniz. Keyifli ve aktif forumlar.
    çok pardon tşk ederim bi taraf heralde gölgede kaldı öbür taraftan cevaplar geliyor diye yapmışdım düzeltmeniz için teşekkür ederim .

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Alıntı BLUEMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok pardon tşk ederim bi taraf heralde gölgede kaldı öbür taraftan cevaplar geliyor diye yapmışdım düzeltmeniz için teşekkür ederim .
    Anlayışınız için teşekkürler.
    Emin olun forumumuzda hiç bir konu gölgede kalmaz Mutlaka bir ilgilenen çıkar.

Tekrardan aramıza hoşgeldiniz ve keyifli forumlar

Günay Karakaş
    gunaykarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16 LBN 50
    Edilen teşekkür: 19

Bu konu iyi oldu aynı problem bende de mevcut en iyisi hiç uğraşmıyayım servise bir ara uğrar söktürürüm.

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

benim anlamadğımı bu evolarda neden böyle sıkış pıkış naylonla paketlerler herkes bununla uğraşacak teknolojiye sahip değil sonuç olarak bu kadar sıkı naylonla sarmak mikalaj etrafını serviste az çok bilen kişiler tarafından sökülürken bile çizebilir ,sanki çok kaliteli bir mikalaj kullanıyorlarmış gibi ben sökerken o kadar dikkatli davrandım ve cımbızım hafif mikelaja dokundu ve iz yaptı bu nedenle FİAT'ı çok kınıyorum şimdi mecburuz biz bu teyibi servise söktürmeye Allah bilir sökülürken ne zaiatlar verecekler bu da işin farklı bir yönü kendi dökülmesini beklesen naylonlar 150 yılda yok oluyor :=)))

Güneş Göztepe
    sunlogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 4

Alıntı BLUEMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anlamadğımı bu evolarda neden böyle sıkış pıkış naylonla paketlerler herkes bununla uğraşacak teknolojiye sahip değil sonuç olarak bu kadar sıkı naylonla sarmak mikalaj etrafını serviste az çok bilen kişiler tarafından sökülürken bile çizebilir ,sanki çok kaliteli bir mikalaj kullanıyorlarmış gibi ben sökerken o kadar dikkatli davrandım ve cımbızım hafif mikelaja dokundu ve iz yaptı bu nedenle FİAT'ı çok kınıyorum şimdi mecburuz biz bu teyibi servise söktürmeye Allah bilir sökülürken ne zaiatlar verecekler bu da işin farklı bir yönü kendi dökülmesini beklesen naylonlar 150 yılda yok oluyor :=)))
    gökhan bey merhaba,
    mesajınızı şimdi okuma fırsatım oldu. aracımı aldıgımda bende de aynı problem vardı. ilk gunler onemsemedim serviste yaptırırım diye dusundum. servise goturdugumde konsolu acmaları gerektigini soylediler bende kalsın dedim. sonra baktım dayanılacak gibi degil tırnaklarım hafif uzamıstı diskkatli bir sekilde tırnagımla kenarlarından yukarıya dogru ittirerek parcaları sıyırmayı basardım. az bir kısmı sıyırırken iceri dogru kactı ama su anda hic bir naylon parcası gorunmuyor. bi deneyin bence kazasız, keyifli surusler ...

Adem okcu
    sos.bil.öğrt. alfo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 9

Hocam benim araçtada vardı bayide t bıçağı ile kestik ama deriye zarar vermeyelim diye teyp kısımları kaldı dedi...tırnakla tırtıklaya tırtıklaya bir şey kalmadı..ama en iyisi cımbızla dikkatlice uğraşmak...

Ozgur Symnoglu
    ozgurse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 64

Benimde sağ ön çamurluğun bağlantı yerlerinde var. Bir ara temizleyeceğim ama şimdilik öyle duruyorlar.

Sayfa 1/2 12 SonSon