motor olarak bilemem de dış modifikasyon yönünden inandırıcı değil pek.photoshop gibi duruyor...diğer resimleri neden koymamışlar..fake ilan bu..
2007 Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 42.500 TL Galeriden satılık ikinci el
Arkadaşlar puntonun varmı böyle bi tipi bilgisi olan.
motor olarak bilemem de dış modifikasyon yönünden inandırıcı değil pek.photoshop gibi duruyor...diğer resimleri neden koymamışlar..fake ilan bu..
Konu fatihtemizer tarafından (03/02/2011 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.
gerçek olma ihtimali yüzde 0.99![]()
fake stylaaaa![]()
TSİ Jetta.
neden tek resim var acaba ve resimde shop gibi...
En çok şaşırdığım ise 6 ileri şanzuman t-jetlerin hiçbirinde yok.
ben sahibindende yarın alcagımız arabanın(inş) plakaları silinmiş olarak ist. dan verilmiş olanını gördümsanki millet kancak bunlara
![]()
dış görünümü esas inandırıcı
örnekleri var çünkü...
fake muhtemelen...
banada pek inandırıcı gelmedi. Resimler zaten shoop belli.
Hadi diyelim ki doğru.. Yinede okadar para etmez..
Eşşege altın semerde vursan eşşek yine eşşektir![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
ilanda 2007 tjette 2007 yok ,resim kırmızı ama ilanda turuncu twin turbobiraz sallamış adamı aradım ama açmadı
![]()
O lastigin ebatı nee öyle 15 mi 20 Mi ?225 /15 / 18
Jant üzerinde duruyo araç !!
pek ınandırıcı değil mesaj atıp orjınal resmını koyarmısınız yazsak nasıl olur![]()
Hadi Abisi .)
Arkadaşlar benim aracımın aynısı büyük ihtimalle bu... Araç 1.4 95 hp 6 ileri vites bir araba ve twin turbo koyup beygiri yükseltilmiş ve body kit yapılmış olmalı... Yani kendilerince t-jet yapmışlar... Ankarada olan biri gitsin galeriye baksın... En kolayı bu
twin turboymuş 2007 t-jetmiş 6ileriymiş![]()
tek fotoğraf ve direk fake![]()
fake oğlu fake..![]()
insanlar nelerle ugrasıyor. bi de ilan vermis. tlf. da yanlıstır...
komik olmuş.. fakee..
İmza kurallarını gözden geçirdim
Arkadaşlar kimse ilan başlığına dikkat etmedi sanırım "Coming Soon - 1 Mart 2011" yazıyor. Bence araç şu an modifiye aşamasındaResimde doğal olarak kendi resmi değil.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri