Kac model bilmiyorum ama her yeri boyali arabaya 20000 bana biraz cok gibi geldi.
arkdaşlar birçoğunuzun başını ağrıttım ama sizlerin tavsiyesi önerileri sayesinde artık gp sahibi olacağım inş.
bugun test sürüşü yaptım(alacagım aracı değil birmotta) ve araba çok hoşuma gitti.gerçekten güzel.
size şöyle söyliyim alacagım araba kırmızı mjet
- 4 parça boya var denıldı ama babam baktırınca tavan ve sağ arka kapı hariç boyalı çıktı.(babam satmak dışında bi zararı olmucagını söyledı)
ön tampon ve sağ çamurluk değişmiş(orj ıle)
-43 binde orjınal km ve fıat ustası motoru çok gzl dedı.
-21000 istendi fakat ilk arabaya bakmaya gidince 20500 e bıraktı ve bu boya mevuzsunu söyleyınce 19750 olmadı 20000 ye babam alırız dedı.
çelik jant yok bın lıralık kıt yok.
-en önemlı kısım sizler tavsiye edermısınz ?
bugun alıcaktık aracı ama ben yıne bu pazar bı araba pazarına gıdelım dedım babama =)
edit:2008 model
Konu hsncck26 tarafından (04/02/2011 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.
Kac model bilmiyorum ama her yeri boyali arabaya 20000 bana biraz cok gibi geldi.
kullanırken ve satarken anlarsın kazalı ile orjinal araç arasındaki farkı
kazalı aracın sıkıntısı hiç bitmez ya elektrik aksamından arıza verir ya bi yerlerinden hep ses gelir bıkarsın satmaya kalkarsın boyalı diye kimse almaz atsan atılmaz satsan satılmaz![]()
Arkadaşım kazalı araba alınmaz bilgin olsun sonra dertli olursun .
Her tarafı boyalı araç alınmaz... Kilometre düşüğüne aldanyamayın 20 TL'ye kilometre düşürülüyor artık...
Bu arada hasan sana 1.3 90 lık 6 ileri şanzıman dizel bir araç önerebilirim... Araç kırmızı marspiyel spoyler müzik sistemi çelik jantlar lastikler sıfır 2 ay oldu alınalı tavanda siyah folyo kaplama var... Araç 2007 model 58000 km'de gayet temiz... Sadece 1 - 2 yerde boya var oda biryeremi sürtülmüş ne fotoğrafları mevcut... Düşünürsen bir konuşurum arkadaşımla...
Konu WiSTaRiA tarafından (04/02/2011 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.
evet ama araba kazalı değil. sadece çiziklerden dolayı boyalı(arabaya bakıldı)
gerçekten sorun çıkarır mı ? zaten gp ler butun sesı ıcerı alıyormus.
ama bu elektrık aksamında sorun olayı doğrumu? kesin hatalar verırmı kaporta boyalı oldugu ıcın?
Senin kafanı süper karıştırdı foorum üyeleri hasancım...![]()
satarken 2000 lira aşağı satarsın...
satmasını geçtim arkadaşlar sadece bana binerken sıkıntı çıkarabılırmı? elektrık aksamında filan bişiler olabılırmı?
araç sadece çiziklerden dolayı boyalı (baktırıldı) ve km orj 43bın (baktırıldı) sadece ön tamponla sol öamurluk değişmiş. motoru sağlammış.
satması dışında ,yaklaşık 4 5 yıl bınecegım bı araç olacak sıkıntı cıkarırmı?
sonradan boyalı oldugu ıcın boyaların rengı degısık dururmu?
hasan alamadınmı şu puntoyu bir türlü bu kadar düşünme düşündükçe kafan daha çok karışır sen karar verdiysen bitr artık şu işi ama sana tavsiyem kazası olmayan herhangibi bir yeri boyanmamış bir araç al derim eğer bir arabaya usta eli değdi ise ilerde sana sorun çıkartır sanayinin ve servisin yollarını epey bir araştırırsın ve daha sonra bize sitem edersin sizin övdüğünüz araç bumuydu diye bizlerde bunu hiç istemeyiz 20.000.00 tl verebiliyorsan git 0 bir araç al derimbu benim kendi görüşüm daha sonra yıllarca arkana bile bakmazsın
hasan araba büyük kazalı değilse ve km orjinal ise almanda sakınca yoktur bana göre. ayrıca boyalı araç satılmaz diye birşey yoktur şehir efsanesidir. her araç satılır. boyalı araç üç beş daha düşüğe satılır boyasız üç beş daha pahalıya satılır. her aracın her kondüsyonda aracın muhakkak alıcısı vardır bunu unutma arkadaşım.
ama belden aşağı boyalı araca 20.000 verme 17-18 uygundur
Zaten ne olursa çiziklerden oluyor Piyasadaki bir satıcı bile kaza yaptım demiyor İnsanlar yemiyor içmiyor arabayı çizdiriyor sürtüyor Sahibinden.com da araç sorun bir tanesi bile kazalı değil hepsi çizik boyası Arabaya kim bakarsa baksın çizikle ufak kaza ve sürtmeleri ayıramaz İster izik olsun ister kaza 11 parçasının 9 parçası boyalı bir aracın fiyatı uygun olsa bile yanından geçilmez Kaputu ve ön çamurlukları boyalı olan araba kolay kolay alınmaz Birde fotoları mevcut kazalı arabalarıda anlamıyorum Arabadaki boyalar sadece resimdekine ait olacak diye bir kanun mu var? Adam o ufak kazadan sonra daha ciddi bir kaza yapamaz mı? Bunlar hep satıcı hilesi arkadaşlar Çok çok uygun fiyata alınmadıktan sonra 1-2 parça boyalı dışında araç alan kesinlikle sorun yaşar Ayrıca arkadaşıma 2006 model focus baktık Araç 59.000 km de yazıyordu Arkadaşla arabanın içerisine baktık bırakın 59.000 km yi 19.000 km yazsa inanırsınız Ford servisinde götürdük araç 1,5 yıl önce 119.000 km de servise girmiş O servis kayıtları olmadan o arabayı anlamak mümkün değil Yok direksiyona bakın yok vites topuzuna bakın Bunların hepsi hikaye Düzenli servis kaydı olmayan ve birçok parçası boyalı olan araçtan herşey beklenir
çiziklerden dolayı boya olur ama çizikten dolayı tampon değişmez çamurluk hiç değişmez.
abilerim kazalı araba binerkende sorun çıkartır demiş ama katılmıyorum. ugyun şekilde yapıldıysa hiç bi sorun çıkarmaz bence. benim 1 kapı değişti 1 kapıda 2 çamurlukta boya var. lastikten çarptılar, porya filan değişti, kavaklıderede yapıldı hiç bi sorunu yok. önemli olan nerde nasıl yapıldığı bence.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
piyasada o kadar araba varken buna takılmak niyearaştırmaya devam et illaki daha güzelini bulursun.
ozancım kazalı araba bana sıkıntı çıkardı bir aracım vardı sağ tarafından otobüs girmiş ve çok düzgün yapılmış her ne kadar düzgün olsada almazdım ama alacağım vardı ne kurtrarırsam kar dedim aldım ama yemin olsun ki sağ kapıların ayarı o ampüllerin zırt bırt patlaması ısıtma bujisinin sağdan ikinci olanın her ay değişmesi beni öldürmüştü bıkmıştım artık satıp kurtulmuştum çok şükür o yüzden cidden kazalı araç hep sorunludur ve sorunlu olmayada devam edecektir.
ama kazadan kastım hakikaten kaza arkadaşlar yanlış anlaşılmasın biri gelip vurur veya sen gider bi yere vurursun ufak kazalardır çamurluk değişir tampon değişir bunlar bişey değil benim kazadaki kastımda büyük kazalar yanlış anlaşılmayım lütfen.
ayrıca hasan kardeşim senin dediğin araba 11 parçadan olşuyor 9 parçası çizikten boyalı benim mantığım almıyor böyle çiziği kusura bakma kardeşim..
tampon ve çamurluk orjınalıyle degısmıs ve hıc sırıtmıyo tabi kaç bınde ne zaman değişti bilmiyorum. yukarıda arkadaslar elektırk aksamında fılan canını sıkar dedı bende kararsız kaldım
2 hafta oldu araştıralı düzgün yok gerçekten.ama önümde 2 gün var pazar günüde bulamassak pztsi alıcaz inş.
edit: sol çamurluga noldu bılmıyorum ama adam kaldırıma çıkmış tampon kırılmış
hasan kardeşim bence sen bu arabaya kafayı takmışsın. sanki başka araba kalmamış bunuda alamazsan ortada kalacakmışsın gibi bir düşünceye hasıl olmuşsun. sakın acele etme. eğer bu fiyata bu arabayı alırsan sonradan çok başın ağrır. araba alırken acele etmeye gelmez. arabada tek parça boya bile sorun olurken bunun her yeri boyalı. sakın alma derim. yok illa alıcam dersen kendi kararın ama sonra çok pişman olursun. buradaki büyüklerinin sözünü dinle babanıda zorda bırakma. o araba 17 bilemedin 18 anca eder. birmodada fazla güvenme. sonuçta onlarda para kazanacak ve satmak için ellerinden geleni yapacaklar.benden sana abi ve hemşeri tavsiyesi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri