geçmiş olsun bundan sonrası kazasız olsun inşallah
Bu sabah ankara da konya yolundan balgata doğru gidiyordum,Malum sabah konya yolu trafiği oldukça yoğun kamyonlar, tırlar yoğun bir trafik var.60-70 km hızla ilerlerken önümdeki kamyon aniden fren yaptı.Tabi mecburen bende çok kısa süreli bir kızaklamanın ardından abs devreye girdi ve durabildim.Hemen dikiz aynasından arkaya baktım çok şükür ki arkamda çok yakın bir araçta yoktu.Kazaya ramak kalmıştı.Böylece abs yi istemiyerek de olsa test etmiş oldum.En en önemli tecrübe ise güvenlik için abs nin ne kadar önemli olduğunu yaşayarak anlamış olmam.Paylaşmak istedim.Kazasız belasız sürüşler...
geçmiş olsun bundan sonrası kazasız olsun inşallah
büyük geçmiş olsun...
Allah beterinden korusun.. :ok:
geçmiş olsun
Geçmiş olsun.O yolda kaza yapan (özellikle alt geçitte) çok tanıdığım var dikkat etmek gerekiyor...
Ben hala denemedim. Umarım da denemem ABS yi. İnşallah bi daha ihtiyaç duymazsın .. Geçmiş olsun
kardeşim allah daha büyük kazalardan korusun geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Kazasız belasız yolculuklar herkese.
geçmiş olsun
sağolun arkadaşlar herkese kazasız sürüşler dilerim
Geçmiş olsun.Böylesine kötü bir tecrübeyle de olsa ABS yi denemiş olmuşsun.
Kazasız,belasız sürüşler herkese...
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
Geçmiş olsun! Neyse ki ucuz atlatmışsın! :ok:
ABS devreye girmeden önceki kızaklama ne kadar sürdü aşağı yukarı?
ben arada abs yi devreye sokuyorum vallaha nadirde olsa sokuyorum
geçmiş olsun
gecmis olsun, takiben ne kadar mesafede durdunuz biliyor musunuz. birdene kadar kızakladı arac, esp var mı sizde?
aman dıkkat babacım
buyuk geçmış olsun
Valla dediğim gibi çok kısa sürdü.Sadece çok az bir lastik sesi duydum sonrasında fren pedalındaki darbeleri hissettim. bir iki saniye diyebilirim
Bildiğim kadarıyla benim araçta esp yok.Ancak buna rağmen araçta herhangi bir savrulma olmadı.Pek hızlı değildim belki ondandır.Kaç metrede durduğumu hatırlamıyorum o an sadece durabildiğime sevindim.Ama şimdi düşünüyorum tahmini 20-30 m olabilir.Bu sadece tahmin yanıltıcı olmasın..!
Konu Linos tarafından (26/04/2007 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen dikkat edelim, artık buna ceza var!)
çok geçmiş olsun
abs gerçekten çok işe yarıyor
bende birkaç defa köklemek zorunda kaldım pedalın darbeleri inanılmaz yaaa
çok geçmiş olsun...
Öncelikle geçmiş olsun.
Abs aracın kısa sürede durmasını değil aracın hakimiyetini elinizde tutarak yönlendirme yapmanıza yardımcı olur.
Abs fren mesafesini uzatır.Kısaltmaz.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri