Çünkü bazı bayanlar arabanın ön camı buğulandığında fanı çalıştırmak yerine ellerinin tersi ile camdaki buğuyu silmeye çalışıyorlar.
Bir çizgi roman kahramanı vardı, Fantom. Ormanda 10 kaplan gücünde, elindeki yüzükle birinin yüzüne vurduğunda mühür gibi iz bırakırdı.
Sevgili eşime geçen gün arabayı emanet ettim.
Sonuç aşağıdaki resimlerde. Camı içeriden çizmiş. (hatta oymuş)
İçeriden çizilen cam için bir çare varmıdır? Cam için pasta türü bir şey? Maliyetlimidir? Sürüşe engel bir şey yok ama insanın gözü takılıyor ön cam harita gibi olmuş.
Camı tamamen değiştirmeye değmez heralde, Kasko içeriden çizilen camı kapsar mı kapsamaz mı bilmiyorum.
Cam için pasta türü bir şey varsa alıp denemek lazım, yoksa ya Auto King'e yolumuz düşecek anlaşılan.
pahalı olması da cabası![]()
Geçmiş olsun.
bende hanıma onun için pırlanta yüzük almıyorum![]()
Hahahahahaha abi kusura bakma özürdileyerek çok güldüm.. Çok geçmiş olsun![]()
Üzülerek katılamadığımı belirtmek isterim![]()
yapı kredi sigortadan kaskonuz varsa eğer mini onarım var autoking de ücretsiz ve kasko bozulmuyor
walla harita çizmiş cama yazık olmuş... çizikler çok derin maalesef autokig te sonax ta buna bir şey yapamaz...pırlanta yüzüğü satıp camı değitirmek mantıklı olacaktır...![]()
Özel Kurmay Başkanı...
gülmeyim diyorum ama![]()
kusura bakmayın lütfen geçmiş olsun
bu çizik olsa olsa ancak kaşıkçı elması ile olur...
şaka bir yana çok geçmiş olsun, umarım kolayca halledilir...
Heheheheheheh allah iyiligini versin superdi yapacak hic bisi yok yola devam . Ama tekrarlanmamasi icin yapilacak sey yengeye araca bidiginde kaleci eldiveni giydirmek![]()
mustafa abi alemsin vallahi çok güldüm
abi o cam için yapılacak birşey yok gibi görünüyor kasko varmış camı kır git değiştirsinler![]()
Evlenmemek Kesin Çözüm Olsa Gerek.. Geçmiş Olsun..
Elmas olsaydı nolurdu kimbilir...
Abi Eşiniz yüzüğün degiştirilme zamanı gelmiş diye haber veriyor aslında...
I ' m c a p u l i n g . . .
geçmiş olsun baya çizilmiş.... vay be....
Teşekkür ederim arkadaşlar. Sigortanın Auto King ile anlaşması var mı bilmiyorum. Sözleşmesini bir okuyacağım, mini hasar kapsamında yapılabiliyorsa güzel olur.
Ön camı değiştirme ile ilgili forumdaki bazı yazıları hatırlıyorum, hiç bir zaman orijinali gibi olmuyor anlaşılan, kenarlardan köşelerden sızdırma olabilir.
Kaleci eldiveni ve yüzüğü satıp camı değiştirme fikri çok hoşuma gitti. Camı değiştirmesek de en azından yüzüğü satıp kurtulmak etkili bir çözüm.
Aslında küçücük taşlar var yüzüğün üzerinde, kaşıkçı elması falan da değil ama eşimi tanısanız o camı sadece tırnakları ile bile o hale getirebileceğini anlarsınız.
Can güvenliğim açısından fazla ileri geri konuşmayı da istemiyorum cana geleceğine cama gelsin diyelim.
yenge bu yazıları okursa düşünemiyorum bile
araba pert olabilir![]()
ben kız arkadaşla uzun yolda giderken kışın tatile cam buğ yaptı ben fanı çalıştırdım gitmesini beklerken saolsun eliyle temizlemeye başladı o sırada ufak bi çizilme sesi geldi ve ben hemen elini çektim napıorsun camı çizeceksin diye demez olaydım o tatil bana cam dan pahalıya geldigeçmiş olsun valla anladım ki bir bayana güneşli havada sıcak havada arabayı vereceksin yada kapısında yüzüğü çıkaracaksın parmağından
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri