herşey çok güzelde bagajı nasıl kullanacaksınız acaba
Merhaba Arkadaşlar,
Puntomdan yadigar ses sistemini bravo’ ya montajlamayı düşünüyorum. Kapı hoparlörleri yeterli sayılır, sadece bass bağlamayı düşünüyorum. Ancak gerek kablo görüntü kirliliği gerek bagajda saklanması için stepnenin içine gömmeyi düşünüyorum. Ancak bazı çekincelerim var.
Malzemeler JBL – GTO 1202 D woofer, JBL 75.4 amfi.
1-Stepnenin içine denk gelecek olan woofer mıknatıs kısmı manyetik alandan etkilenir mi? Görevini tam yapabilir mi? (Stepnenin tam ortasına gelecek şekilde montaj yapılacak, kriko kısmı dışarı çıkarılacak)
2-Amfi’ yi MDF nin altına bağlamayı düşünüyorum. Böylelikle bagaj açıldığı zaman tüm bağlantılar saklanmış olacak ancak titreşimden dolayı vidalar gevşeme yapar mı? Akıllı vida yerine cıvata ve sekmanlı somun ile montaj yapmak daha mantıklı?
3-MDF aşağıda görülen fotoğraftaki gibi 1-1 aynı olmayacak aynı kutu hacmini yakalamak için tüm bagaj çapında olacak. bu kadar uğraşmaya değmez mi kutulu mu kullansak?
Bu işten anlayanların fikirlerini rica ediyorum.
-Fotoğraflar alıntı ve temsilidir. -
herşey çok güzelde bagajı nasıl kullanacaksınız acaba
Farklı bir fikir..normal tarzda döşenen sistemler bile sıkıyor bi müddet sonra kurtulmak isteyince montajı açısından başınıza dert olabilir. kesinlikle kutulu öneririm hiç uğraşmayın bile..Subw. ovalinin sağlığı için üzerine bişeyin temas etmemesi lazımki dönüşlerde üzerine kutu falan düşer patlatır vb.. hiç gerenk yok kanımcavidalara gelince bass hertürlü gevşetir izole ister tecrübeyle sabit
![]()
sana şöyle söleyeyim illa bass kullanıcam diyorsan slim bass al hem yer kaplamıyor benim eski aracımda 6000 tl lik ses sistemi vardı fakat yeni aracıma babamın yüzünden takamıyorum sadece componentleri takabildim şimdi slim bass siparişi ettim gelince takıcam istersen resimlerine bakarsın sende öyle yaparsın
sistemden böyle fazla verim alamassın wooferın belli bi hacime ihtiyacı var sen onu hem küçültüosun hemde içerde manyetik alan yaratır sesde cızırdamalar olur... takcaksan güzelce bi kabin yaptır bagaj küçülür ama değer...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri