eee ne var bunda alıştık artıkgayet normal geliyor
Akaryakıt fiyatlarında indirim umutları suya düştü.
Benzin fiyatlarına bugünden geçerli olmak üzere 6-7 kuruş zam yapıldı.
Petrol Ofisi'nde (PO) 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatı Ankara'da litrede 3,81 liradan 3,85 liraya, İstanbul ve İzmir'de ise 3,80 liradan 3,84 liraya yükseldi. OPET ve BP bayilerinde ise 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı Ankara ve İstanbul Anadolu yakasında 3,82 liradan 3,88 liraya, İzmir'de de 3,81 liradan 3,87 liraya çıktı.
Yeni zammın ardından 97 oktan kurşunsuz benzin ise PO bayilerinde Ankara, İstanbul Anadolu yakasında ve İzmir'de 3,88 liradan, OPET bayilerinde 3,90-3,91 liradan, BP bayilerinde ise 3,94-3,95 liradan satılmaya başlandı.
VAN'DA 4 LİRAYI AŞTI
Bu arada bugün gelen zam ile kurşunsuz benzin Türkiye'nin doğusunda 4 lirayı aştı. Doğu illerinden Van'da 95 oktan kurşunsuz benzin 3,94 lira ile 3,99 lira arasında değişen fiyatlarla satılırken, 97 oktan kurşunsuz benzin 3,98 ile 4,07 lira arasında değişen fiyatlardan satılmaya başladı.
Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve seri nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.
BİR AYDA 3 ZAM
Son bir ay içerisinde akaryakıta 3 defa zam yapıldı. Fiyatların 4 liraya yaklaşması üzerine artan tüketici tepkisini dikkate alan Enerji Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), sektör temsilcileriyle fiyat indirimi için bir araya gelmiş ve benzinde ancak 2 kuruşluk bir indirim yapılmıştı.
İndirimden kısa süre sonra ise motorine 8 kuruş, bugün de benzine 7 kuruş zam geldi.
eee ne var bunda alıştık artıkgayet normal geliyor
yok daha yeni zam geldiydi. bugunde benzin alacaktım.
Walla ben hep 50 TL ' lik alıyorum bana vurmadı zamlar...Alıştık artık sizde alışsanız iyi olur
I ' m c a p u l i n g . . .
Ooohhh içerim soğudu. ne güzel gidiyoruz vallahelal bize eeee zengin memleket olmak bir ayrı gurur ya. 5 lira isteriz beeeeeeeeş
![]()
Artık Fiorinolu
bakın bu işte terslik var fiorino vardı dizel ben kullanmaya başladım mazota zam geldi. bugun benzinliyi aldım benzine zam geldi adamlar benimi takip ediyorlar neneye binsem ona zam yapıyorlar...
Vanda PO yu Kullananmı VarAlayı Kaçak
![]()
"Suriyeye Gidip Depoları Fulleyelim Organizasyonu Yapalım"
Benzin 5 lira olsun bizim olsun.
kaçak artık heryerde belkide 10 kişiden 1i kaçak yakıt kullanıyor, bizim bu civarda nerde varsa bulup bende kullanacağım, lpg falan varsa oda uyar![]()
Sigara zamından sonra kaçak sigarada patlama oldu, umarım bu zamlardan sonra kaçak yakıtta da patlama olur rahat bir nefes alırız.
Allah Kabul Etsin Ne Diyelim![]()
g.antep merkezde 2.25 tl den 95 oktan benzin satılıyor![]()
şimdi kendi aracıma gore bir hesap yaptımda 100 km de 8 litre lpg yakıyor 6,5 litre benzin yakıyor aracım buna gore 2.55 liradan buralarda benzin bulsam lpg ye nazaran kardayım, ki bulursam yemin olsum acımam yaparım artık. Yeter be. Dogudaki elktrik odemez biz oderiz benzine lpgye vergi vermez biz veririz, bizmiyiz gunah kecisi.
enerji bakanına kapak olsun nerede 4 tl demıstı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
ya nedır buna dalgamı gecıyolar mılletle ılk zamı protesto ederken senmısın protesto eden der gıbı ustune bı daha
ankarada kaçak mazot vs satan bi yer var mı...
![]()
Tebrikler sayın başbakan...
metrobüse devam..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri