Herkese hayirli akşamlar ,
bugün iş çikişi alsancak-bornova dolmusu ile eve dönüyorum.yaşli bir teyzeye yol verdim arkaya oturamadigi için arka koltuga ben oturdum tam otururken kafam tavana çarpti dolmusun sarsintisi ileo ara aman dikkat et diyen bir adam üstünde fiat montu.sohbet ordan açildi.ben de punto evo aldim dedim bu araçlardan bu sene bayag bir satildiğini söyledi.genel sorun olarak tikirti sesleri ve gövdeden gelen seslerden bahsetti.abi dedim ben de servise gelmeye korkuyorum bir sürü sorun var dedim.aslinda dedi bunlar ithal ediliyor italyanlarin işçiliği çok kötü türkiyede ki işçilik daha kaliteli üretimi burda yapilsa sorunlar asgariye indirilebilirmiş.forumumuzdan bahsettim birazcik biliyorum dedi o yüzden servislerden birazcik şikayet var dedim boşver onlar bol bol şikayet eder dedi adam
abi dedim hakliyiz tabiki de o kadar para verilip sifir araba aliniyor kendini bir yerine koy dedim herkes ister arabasin da sorun çikmasin.sonra U dönüşü yapti
tabiki de öyle dedi ama herşey italyada bitiyor işçilik burda olmadiği sürece bu sorunlarin devam edeceğini söyledi.bir de evo da bir özellik varmiş pek anlamadim ama kontagi çevirip 4 cami birden komple aç dedi daha sonra kontagi kapa camlari kapiyormussun gibi iki kere üste tiklat ve arabayi kilitle dedi.kilitlendiginde camlarda kendiliğinden kapaniyormus böyle bir özellik olup olmadiğini sordu ben de hiç denemedim ilk defa sizden duyuyorum dedim acep var mi böyle birşey bugün deneme firsatim olmadi.en son da dolmustak indik ismi hasan bey enrico da servise geliceğin zaman beni gör muhakkak dedi bakalim 10000 e az kaldi neler olacak
saygilar
Yer imleri