allahh![]()
Tüm forum üyelerine tekrardan merhabalar Arabamın yeni halini sizlerle paylaşmak istedim. Araç üzerinde 17 inç İtalyan tsw jant.17 Avon yüksek performans lastik ve amerikan cam filmi vs...
![]()
Konu kutluhan tarafından (13/04/2007 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.
allahh![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
otoritec görmesin.Konuyu ser kürsüye taşıt.
Araç şık.İyi günlerde kullan.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
çok hoş duruyor gerçektende..iyi günlerde kullan allah nazardan saklasın
şu jantlardan bende aldırmalıyım...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Neden olmasın tigis haberleşelim bende yanınızda olurum puntom olmasada eski palio ve alfacıyımBu arada Teşekkürler arkadaşlar.Geçen arabamı yıkatırken 2 tane punto arka arkaya geldi başladık arkadaşlarla konuşmaya sizden ve bu forumdan bahsettim,aaaaaaa bizim neden haberimiz yok dediler üye olacaklarını söylediler.
![]()
Konu kutluhan tarafından (13/04/2007 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.
gule gule kullanın cok guzel olmus
Teşekkürler arkadaşlar sizlrin arabalarıda çok güzel tek tek bakmaya çalışıyorum.
Hoşgeldin.Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
Güzel jantlar, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
evvettt ben geldim forumun manyağı bahsetmiş heeeeee ona göre garajda görmim ;=)))))))))))))) dehşet güzel bi araç aile için ve uzun yolculuklar için mükemmel iyi günlerde kullan sevgili arkadaşım...
Önceden focus Hb vardı fakat kopilot dünyaya gelince sığmaz olduk ona ,bu canavarı aldık ama bişeyler yapmak gerekiyorduuzun yolda inanılmaz bi konfor ve sürüş keyfi sağlıyor.
lastik ve jant çok yakışmış, araç çok şık olmuş. güle güle kullan..
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
kazasız belasız ve de keyifli sürüşler dilerim :ok
özellikle de jantlar yakıyoooooo :ok:
çok hoşş
Güzel olmuşta 17 az gelmiş gibi görünüyo hiç belli olmuyo 17 oldugu jantların araç büyük oldugundan..
kutluhan hoşgeldin keyifli forumlar..araç çok şık![]()
kutluhan hemşerim aracın cok hoş kazasız belasız kullan tigis in dediği gibi seni aramızda görmekten onur duyarız
Kazasız belasız kullanman dileği ile ..Keyifli sürüşler![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri