Benzin fiyatlarına bugünden geçerli olmak üzere 7 kuruş zam yapıldı. Buna göre 95 oktan benzinin litresi yüzde 1,85'lik artışla 3,91 liraya, 97 oktan benzin ise 3,98 liraya çıktı.
Damat havasıda yetmedi...Artık hava falan kalmadı arkadaşlar tek yol devırmek![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
boşverin kardeş akaryakıt zammı için falan boşuna konu açmayın forumumuz kirlenmesin..
hergün zam yapsınlar büyük umutlarla bekliyorum inş. benzin litre fiyatı 20 tl olacak...
Padişahım sen çooooook yaşa....Daha beterını hak edıyoruz bu zamlar bızı yıldıramaz dahada cok zam ıstıyoruz ...
aynı anda zam haberini atmışız
dilerim dahada fazla yaparlarda toplu isyan çıkar. koyunların bile can boğazına geldiğinde isyan edip çırpınmaya başlar
Hep söylediğim gibi " ŞEREFSİZLER!..."
2 kuruş indir 7-8kuruş bindir.. Bindir anam bindir sanada bindirirler bi gün..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
valla benzine motorine zamdan sonra keşke lpg li alsaydım cok daha iyi olurdu![]()
Lpgli alsaydın çok kar ederdın sankı Şafak...
Çok ucuzya lpg ...Eden bulur arkadaşlar ama ne zaman bulur neyı bulur bılmıyorum...Halk memnun herkez memnun bıze ne dımı..!!!
Konu TORnADO tarafından (28/12/2010 Saat 10:53 ) değiştirilmiştir.
Hayırlısı,göreceğiz artık yazın.
Eğerkı yıne bu sekılde gelırlerse ulkenın başına way halımıze ..
Bunlar kaz lan dıcekler yoldukça oy verıyolar yolalım hiç tüyü falan kalmasın bunların dıcekler...
bunları cübbeli ahmet hocaya havale ediyorum toplu beddua listesine bu hükümetide alsınlar. akşam HT de toplu beddua töreni yapacağı diyordu valla.
Cübbelide korkar olmuş bunlardan
arkadaslar bu adamalara oy atmıyorum dıyen 2 kısıden bırı yalan soyluyor yoksa nasıl %40 kusur alsınlar???
bende hep diyorum bu zam yapanların zamına koyalım artık...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri