Evo tabii ki..
Arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi seçimde bu 2 araç arasında kalmış olmam.Bugün 206+ Hdi yı deneme şansım oldu motor sessiz çalışıyor fakat vites değiştirirken vitesten lokur lokur bir ses geliyor.Genel olarak güzel bir araç.Punto Evo yu test edemedim fakat onu da beğeniyorum siz hangi aracı önerirsiniz motor ömrü,konfor,kullanım açısından.Bu arada araç 0 alıncaktır.
206+ 1.4 Hdi:Abs'li paket,ön ve yolcu hava yastığı fiyat 27.000 TL
Punto Evo 1.3 Multijet:Active modeli fiyat 29.100 TL
Evo tabii ki..
This is not personel, just business..
punto evo bence...
TSİ Jetta.
bencede kesinlikle ve kesinlikle evoyu al abi 206dan uzak dur
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
fransızdan uzak italyana yakın olun
aman pejonun binek araçlarından uzak durun
punto sitesinde 206 ovulecegini zannetmiyorum 206 vardı bende daha once ama kaliteli bir araba degil yani sonucta 11 senedir aynı kasa dewam ediyor fiyatları cok dipte zarar edersiniz punto alırsanız pişman olmucagınıza eminim
I ♥ Punto
Teşekkürler arkadaşlar yarın bi son fiyat için yine Birmot'a uğrarım.Yani arada 2000TL fiyat farkı var ama genede değer evo tercih et diyosunuz.
Konu deniz6 tarafından (11/10/2010 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme
evoları ben cok sevmiyordum ama dün burada eskişehirde toplanma oldugunda sivastan bir evo geldi ve neden benimde bir evom yok dedim güzel arabalar normalleride güzel ama
I ♥ Punto
ben 206+ yada bindim evoyada iç tasarım olarak evo katlar bence dış olarakda cok güzel duruyor 206 ya göre 206 cok adi duruyo içi falan bence
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Tekrar teşekkürler sanırım evo daha mantıklı fakat çevremden Fiat alma,Multijetler iyi değil vs. lafları duyuyorum niye insanlar söz konusu Fiat olunca uzak dur derler anlayamadım?
hala tofaş mantığı ile baktıkları için.
şu anda sınıfında (1.5 DCI, 1.4 - 1.6 HDI - 1.4 - 1.6 TDCI) en iyi dizel multijettir.
benim aracım suan 105bin km de ve Allah'a şükür tık yok bakımlarını yaptırırsan ki eger dizel alırsan filtreleri yagı değiştir bin filtreleri yağını degistir bin trigeri fln uzun bir zaman yok
I ♥ Punto
arkadaşım pejonun bakımları pahalıdır,yedek parçasıda öyle ve servis her ilde yok malesef şahsen ben kendim için söyliyim edirneyedim buraya en yakında pejo servisi çorluda koca trakya bir tane servisi varFiat öyle değil her ilde ve çoğu ilçede servisi mevcut yedek parçalarıda pejoya göre baya uygundur.
fransız arabasından uzak dur derim marka bağımsız.
HAyır öğrenciyim...
Ayrıca puntoyu kıyaslarken 206+ değil 207 ile kıyaslarsanız daha iyi olur... çünkü 207 segmenti puntoya daha yakın 206 + biraz geri kalır...
Cevap veren herkese teşekkürler,Oğuzhan kardeşim sanda teşekkür ederim.Arkadaşlar peki diyelim 0 almaya karar verdim almak için Ekim ayı uygun mudur?Yoksa diğer aylarda başka kampanyalar olabilir mi?Teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri