yok öyle deme çok farklı 206 dan.... yani en azından GP ile kıyaslarken 207 ile kıyaslanırsa daha mantıklı olur..
yok öyle deme çok farklı 206 dan.... yani en azından GP ile kıyaslarken 207 ile kıyaslanırsa daha mantıklı olur..
Benim sana tvsiyem şu an biraz beklemen... BU ay sonuna doğru alabilirsin... Genel olarak ayın ilk günlerinde firmalar filo ve perakende fiyatlarını yüksek tutarlar ay sonuna doğru hedeflerden dolayı aşağı çekerler çok büyük farklar olmasada beklemeye değer... dediğim gibi peugeot da karar kılarsan yardımcı olabilirim... burada önemli olan doğru aracı güzel fiyatla almanız... peugeot konusunda bana ulaşırsın fiat ta karar verirsende buradaki arkadaşlarında tanıdıkları vardır mutlaka onlar yardımcı olurlar...
12. ayın sonuna doğru düşüş olcak diyolar ama söylenti,biraz bekle yinedeherdaim Evo..
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
206lıyla mukayese bile edilemez bence..
207 ile mukayesesi zordur gp lerin;zaten ben 207 içinde bunalıyorum,yan direkleri üzerime üzerime geliyor,halbu ki boyumda uzun sayılmaz
206 ile 207 uzun süre kullandım,inan hiç bir fark yok sadece kasa değişmiş
Dostum şöyle söyleyim fiat yada peugeut benim emin ol gram umrumda olmaz.
Ancak şunu da net olarak söyleyebilirim. Patronum eşine araba alacaktı. Evo 207 arasında kaldı. 207 aldı şu anda nasıl pişman olduğunu anlatmayacağım bile. Defalarca uyardım eşi fiat istemedi keyfi bilir ne deyim.
Aynı şekilde keyfin bilir güzel kardeşim ama sonra bize ve bu siteye suç bulma![]()
Uyardım mı ey ahali bence uyardım![]()
Evoyla 206 kıyaslanıyorsa düşünmeden Evo![]()
Selam pejonun servisi he m pahalıdır hem işçiliği biraz sıkıntılıdır hem de HDI pejoların elektrik tesisatı biraz sıkıntılıdır...Özellikle 307 HDI sahipleri çıldırıyor... Tofaştan dolayı oluşan Fiat önyargısını biraz kırmanızı tavsiye ederim, Naçizane tavsiyem evo almanızdır. Emin olun arada ki farkı sahip olduktan sonra bariz olarak göreceksiniz...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
bizim pejo 103 mobiletimiz var![]()
tabiki evo....
Teşekkürler arkadaşlar 206+'dan vazgeçdim gibi.İlk başta tercihim Evo idi fakat 206+'ın 2000TL az olduğunu görünce ona da bir bakayım dedim ama anlaşılan o ki aradaki 2000 TL farkı Evo fazlasıyla hakediyor.
doğru tercih![]()
Evo değilde punto kasayı tercih edersen hem daha ucuza alırsın hemde bana göre gp ön tasarımı daha güzel
206 + hdi eğer metalik renk istemezsen ve Stil ve Güvenlik Paketi (ABS+yolcu hava yastığı+ön sis farları+gövde renkli aynalar, kapı kolları ve yan çıtalar) denilen paketi almazsan 24.800 tl...
Stil ve güvenlik paketli aırsanda 26.300 tl... metalik istersen 650 farkediyor...
Bende 206 + var 2 ayda beri kullanıyorum.Konfor ,güvenlik istiyorsan kesinlikle evo al derim sana.206 bu konuda yetersiz.Puntonun içi daha geniş ve malzeme kaliteside daha iyi.
Benim bir önceki araban 90 lık dizel punto idi ve 206+ ondan daha az yakıyor arkadaşlar.Bence tek artısı bu.Birde alt devirlerde punto biraz hantal kalıyordu bu daha rahat gidiyor.Nişanlım puntoyu ilk hareket ettirir iken zorlanıyordu 206 da bu sorun yok.Ancak şuda var bendeki punto 6 vitesli olandı belki 5 vitesli olan ilk kalkışta daha iyi olabilir.
Ne olursa olsun evo al derim ama sen kararını vermişsin.Hayırlı olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri