konsol dediğiniz oradaki plastik kısım heralde (el freninin arkasındaki bardaklık filan olan kısım ) şöyle biraz sağa sola oynatınca çıkıyor zaten orjinal değişmesin diye endişe edilecek bişey yok bence basit bi plastik
Merhaba arkadaslar forumda daha once bu konu acılmıs olabılır ama bugun servıse gıttım kolcak sormaya lınea ve gp ıcın uretılen orjınal kolcak warmıs ve bu kolcak el frenın ordakı konsolla bırlıkte degısıomus.Acaba konsol nereye kadar sokuluyor soktursemmı sokturmesemmı ıkılımde kaldım,herhangı bır sorun yasarmıyım,olculerı aynımıdır.Forumda daha once bu uygulamayı yaptıran arkdasımız warmı acaba?Simdiden tesekkurler..
konsol dediğiniz oradaki plastik kısım heralde (el freninin arkasındaki bardaklık filan olan kısım ) şöyle biraz sağa sola oynatınca çıkıyor zaten orjinal değişmesin diye endişe edilecek bişey yok bence basit bi plastik
Zaten servisten aldığn orjinal kolçağın ölçüleri aynıdır diye sorman bi hata diye düşünüyorum sonuçta adamlar komple konsol veriyo sana şu anki halinden daha güzel olacağına eminim ama fiyatını bende merak ettim doğrusu..
Fiyatı bıraz pahalı arkadaslar 150 ytl dedıler montaj dahıl ama sıyah rengı ellerınde yokmus sıparısle getırceklermıs.
Ben orjinal yaptırdım memnunum ama kendiniz takamazsınız kaportacı bi arkadaşım 1 saat uğraştı kolay bişey değil alet edevatınız yoksa.
benim araçtatada sonradan alınma kolçak var ama sabit değil nasıl sabitlemeliyiz
çift taraflı bantla kolçak sabitlenebilir mi
valla bende plastığı delmemek için cok direndim ama delmeden olmuyor kolcağı sabitliyemiyoruz
sanırım deldirecez
Arkadaşlar, ben yaklaşık bir ay kadar önce sattığım gp aracımda kullandığım kolçağımı söküp eve almıştım. Ancak sıfır aldığım fiorino zaten kendinden kolçaklı olduğu için elimdekine gerek kalmadı. İsteyene makul bir rakama satabilirim. Kullandığım kolçak hepsiburada da Armster marka satılan kolçakların birebir aynısı. Tek farkı armster marka olmaması. Şu anda elimde fotoğrafı yok ama isteyen arkadaş olursa resmini de çekip ekleyebilirim buraya.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
orjinali süper bende var hatta sürücü koltuğunda bel destek ayarı bile var süper oluyor belini resmen kavrıyor koltuk
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
acaba sonradan takılan orjinallerde bu özellik oluyor mudur ki?
Arkadaşlar bel desteği ve kolçak konusunda resim istiyorum ayrıca kol dayama gp takıldığında bardaklık üzeri kapanıyor mu yoksa o parçada mı değişiyor.
arkadaki bardaklık kapanıyor bende yok mesela
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri