Arkadaşlar 2007 85.000 km de 75 bg dizel GP için yokuş izlenimleridir.Araçta 17" jant, 205-45-17 lastik bulunmaktadır.GP almaya karar veren arkadaşlar için umarım iyi bir bilgi olur.
Genelde araçta yalnız seyahat ettiğim için yokuşta pek test yapma imkanım olmadı ancak geçen gün GP mi biraz zorlayayım dedim.Adana ve civarını bilen arkadaşlar varsa Akçatekir yaylasına otobandan çıkan yaklaşık 50 km lik yokuşu iyi bilirler.Yokuş orta eğimde ancak sürekli ve kıvrımlı olduğundan araçları oldukça zorluyor.Yokuşun şiddetini kamyon ve tırların gidişinden anlayabiliyorsunuz.Adana PO dan eurodizel yakıtımı alarak yola çıktım.Depo orta seviyelerde.Araçta 4 yetişkin, biri 11 diğeri 7 yaşında olmak üzere iki haylazımız var, bagajda ise piknik malzemeleri.Yokuş başlamaya yakın klimayı kapatarak 5. vites ile yokuşu bitirmeye kararlı olarak yol almaya başladım.Hız 110-120 arası mücadeleye başladık ve zirveye ulaştığımda halen 5.vitesteydim.Yol bilgisayarı 9-13 litre arasında gidip geldi,devir 3000 i geçmedi.Yol durumuna göre hız bi ara 85 e düştü 4 e çekecekken yine toparladı ve 5 te devam etti.Motorda en ufak bir yorulma hissettirmedi.Sanki 120 nin üzerinide ister gibiydi.Kaç tane araç solladım hatırlamıyorum.Velhasıl GP yokuşta benden tam puan aldı.