Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: İşte kızlar böyledir

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

Standart İşte kızlar böyledir

daha önce verildi mi bilmiyorum ancak paylaşmak istedim...konu forumda mevcut ise lütfen silinsin

İŞTE KIZLAR BÖYLEDİR
    Öperseniz beyefendi değilsiniz, öpmezseniz adam değilsiniz.
    İltifat edersiniz yalan der , etmezseniz bırakır gider.
    Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz , karşı çıkarsanız anlayışsız.
    Yanına çok giderseniz sıkıldım der , az giderseniz küser.
    İyi giyinirseniz çapkınsın der , dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.
    Kıskanırsınız huyun kötü der , kıskanmazsınız sevmiyorsun der.
    Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar , kendisi bir saat gecikirse bunda ne var der.
    Arkadasinizla bulusursunuz adı ihmal olur , o buluşur "Bizim kızlar" olur.
    Siz baska kadina bakacak olsanız gözleriniz oyulur , baska bir adam ona baktığında adı hayranlık konur.
    Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister , dinlediğiniz anda "Neden konuşmuyorsun? " der

2. Bu mesajı için 10 kişi cemal arslan'ye teşekkür etti:

Sercan Türköz
    bravo_sercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Edilen teşekkür: 549

Yemin ederim tipkisinin aynisi illallah ettim artik :/
    bi turlu isin icinden cikamiyorum...

Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)

cemal arslan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

kim anladı ki....boş ver fazla takılma

Emre Güzel
    ..:: GP BağımLısı ::.. emrequzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EG 1661
    Edilen teşekkür: 298

Harbiden 10 madde de kızlar bu kadar güzel anlatılabilirdi herhalde.Çok güzel tesekkür ederim

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

yorum yok ! eşim okuyabilir.

aynen katılıyorum,ama daha neler neler.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Vallahı abı dedıklerınız gayet dogru bu kız mılletının yaptıklarını artık anlamaya calısmıyorum herseyi gıdısata bırakıyorum ve yıne kendı kafama gore takılıyorum yok sa sag gosterıyorlar ıkı dakıka sonra 360 derece donuyorlar .
    Bu arada forumdakı bayan arkadaslardan ses soluk yok galıba onlarda bızım haklı oldugumuzu dusunuyorlar
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

doğrudur tecrübe ile sabittir

BULUT KARTAL
    kırmızı turbo bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 432

fazlasıyla katılıyorum
    obsessed the red

çağlar mavuk
    grandecaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 ZEH 81
    Edilen teşekkür: 116

aynen doğru ne diyek

bbrh kkk
    burhankutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60
    Edilen teşekkür: 306

burdan anlaşılıyorki bizim gp lerin city ve kapı kolları gibi bu olaylarda kronik sorunumuz bu kadar olmaz

Emre Durgut
    emr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 0

+1111111

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

doğru söze ne denir......

eyvallah.....

Ogulcan ÖĞÜT
    Ogulcan.Öğüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    78 SK 363
    Edilen teşekkür: 417

Yemin Ediyorum aynı ya Ancak bu kadar güzel özetlenirdi ..
    Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Eeee bayanlar böyle Yapacak bir şey yok. İlişkilerde mantıklı davranabilen bayan çok az, genelde duygusal davranıldığı içinde böyle zor aynı zamanda komik durumlar ortaya çıkıyor. İdare edin artık

Ahmet KARAAĞAÇ
    drahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    38 AK 253
    Edilen teşekkür: 75

aynı dertten bende muzdaribim ((

Tolga Budak
    GPtuning GünahsizSeytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206
    Edilen teşekkür: 404

Haha herkez dökülmüş +999

fatoş akgun
    gizemlisan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    33 R 2730
    Edilen teşekkür: 61

kızlar böyle diyorsunuz?peki neden ?evt duygusalız ama baş sebep bence güvensizlik Can yücel bir yazısında Erkek dediğin, seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz elimi böyle. Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek. İnce olacak; seni senin kadar düşünecek. Erkek dediğin, sen onu merak ettiğinde kendisine hesap soruluyor havalarına girmeyecek. Senin inceliğine karşı umursamaz sözler sarf etmeyecek. Erkek dediğin, kadının sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine çıkarmayacak, sanki sen onun için varmışsın her ne zaman istese emrine amadeymişsin, o ne yaparsa yapsın her istediğinde yanında elinin altında olacakmışsın tiplerine girmeyecek. Erkek dediğin, sen ona sevgini hissettirdiğinde, sen ona kayıtsız şartsız asıkmışsın gibi havalara girmeyecek. Erkek dediğin ilgi gördüğünde ilgiyle, sevgi gördüğünde sevgiyle karşılık verecek. Erkek dediğin, sen onun için kendine baktığında, sırf ona daha güzel görünmek için giyinip kuşandığında hiçbir şey olmamış gibi davranmayacak. Erkek dediğin, ruhunu okşamasını bilecek. Romantik olacak kimi gün habersizce kucağında çiçeklerle çıkıp gelecek. Özel günleri unutmayı marifet sanmayacak. Erkek dediğin, kayıtsız olmayacak senin bütün zarafetine karşı. Gerçekten seven bir kadın sevgi ve ilgi bekler, erkeğine verdiği aşkın karşılığında küçük bir tatlı söz, kısa bir mesaj, bir çağrı bile onu mutlu edebilir. Erkek dediğin bütün bunları cebinden para harcıyormuş gibi cimrilikle yapmayacak. Erkek dediğin, ben aranmayı, çok aramayı sevmem demeyecek. Erkek dediğin, her şey kendi istediği gibi olsun istemeyecek. Sadece kendi caninin istemesine bağlamayacak her şeyi. Erkek dediğinin, hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak. Erkek dediğin, cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek. Seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek. Erkek dediğin aşkına sahip çıkacak.Erkek dediğin Yan gözle hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek. Erkek dediğin önce sevecek. Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez. Bir bakarsın ki yıllar sonra bu adamla ne yatağa sığıyorsun, ne toprağa... Koluna girip gezmesini bileceksin gururla. Erkek dediğin, babalığını da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakârlığı, fedakârlığı. .. Erkek dediğin seni koruyacak, kuşatacak. o nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin. Pısırık olmayacak erkek dediğin. Erkek dediğin erkek olacak. Seni sadece sen olduğun için sevecek. Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle hareket etmeyecek. Hem sevgilin, hem arkadaşın olacak .işte erkekler böyle olursa sorun kalmaz

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Fatoş, güzel bir cevap olmuş. Umarım beyler nasıl bir eş-arkadaş istediğimiz yönünde bu yazıdan birşeyler alacaktır. Teşekkürler.

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cemal arslan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı gizemlisan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kızlar böyle diyorsunuz?peki neden ?evt duygusalız ama baş sebep bence güvensizlik Can yücel bir yazısında Erkek dediğin, seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz elimi böyle. Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek. İnce olacak; seni senin kadar düşünecek. Erkek dediğin, sen onu merak ettiğinde kendisine hesap soruluyor havalarına girmeyecek. Senin inceliğine karşı umursamaz sözler sarf etmeyecek. Erkek dediğin, kadının sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine çıkarmayacak, sanki sen onun için varmışsın her ne zaman istese emrine amadeymişsin, o ne yaparsa yapsın her istediğinde yanında elinin altında olacakmışsın tiplerine girmeyecek. Erkek dediğin, sen ona sevgini hissettirdiğinde, sen ona kayıtsız şartsız asıkmışsın gibi havalara girmeyecek. Erkek dediğin ilgi gördüğünde ilgiyle, sevgi gördüğünde sevgiyle karşılık verecek. Erkek dediğin, sen onun için kendine baktığında, sırf ona daha güzel görünmek için giyinip kuşandığında hiçbir şey olmamış gibi davranmayacak. Erkek dediğin, ruhunu okşamasını bilecek. Romantik olacak kimi gün habersizce kucağında çiçeklerle çıkıp gelecek. Özel günleri unutmayı marifet sanmayacak. Erkek dediğin, kayıtsız olmayacak senin bütün zarafetine karşı. Gerçekten seven bir kadın sevgi ve ilgi bekler, erkeğine verdiği aşkın karşılığında küçük bir tatlı söz, kısa bir mesaj, bir çağrı bile onu mutlu edebilir. Erkek dediğin bütün bunları cebinden para harcıyormuş gibi cimrilikle yapmayacak. Erkek dediğin, ben aranmayı, çok aramayı sevmem demeyecek. Erkek dediğin, her şey kendi istediği gibi olsun istemeyecek. Sadece kendi caninin istemesine bağlamayacak her şeyi. Erkek dediğinin, hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak. Erkek dediğin, cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek. Seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek. Erkek dediğin aşkına sahip çıkacak.Erkek dediğin Yan gözle hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek. Erkek dediğin önce sevecek. Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez. Bir bakarsın ki yıllar sonra bu adamla ne yatağa sığıyorsun, ne toprağa... Koluna girip gezmesini bileceksin gururla. Erkek dediğin, babalığını da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakârlığı, fedakârlığı. .. Erkek dediğin seni koruyacak, kuşatacak. o nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin. Pısırık olmayacak erkek dediğin. Erkek dediğin erkek olacak. Seni sadece sen olduğun için sevecek. Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle hareket etmeyecek. Hem sevgilin, hem arkadaşın olacak .işte erkekler böyle olursa sorun kalmaz

ayıptır söylemesi bende bu dediklerininden artısı var...ama yine de yaranamıyorum....

karımı seviyorum ama saçma bahaneleri saçma kaprisleride beni öldürüyor...

bakın size 1 ay önce olanı yazacağım kararı siz verin

işim gereği ankarada annemde kalıyorum eşim de adanada.adanada evimiz var ama ben olmadığım için o da yan apartmanda annesinde kalıyor ve kendiside adanada çalışıyor.

hafta içi çarşamba akşam adanaya gittim cuma sabahı ankaraya döndüm.

belki bu forumda belki bir başka forumdan mersinde erkek bir üyeye ankarada olsaydınız yardımcı olabilirdim dedim.

ankaraya döndükten sonra eşim bu yazıyı görmüş telefonda bana sen ankaraya gitmedin mersine gittin sen benim için gelmedin falan dedi bana hakaret etti telefonu yüzüme kapadı

bende yanıldığını forumda ki o kişinin üye bilgilerinde adının recep olduğunu mersine gitmediğimi ama gitsemde bunda anormal bir durum olmadığını işim gereği gidebileceğimi hatta adanadan otobüse binmeden önce daha sonra aksarayda ve ankara terminalde kendisini telefonla aradığıma dikkatini çektim

bende 1 aydır kendisini aramıyorum o da beni aramıyor

şimdi soruyorum sizlere özellikle bayanlara...bunun neresi normal ????

suç ben de mi eşimde mi ??

bana göre bayanlar budur...
    saçma sapan kaprislere girerler sonrada özür beklerler...
    hep onlar haklıdır onlar kibardır naziktir incinirler duygusaldırlar...
    onların ki can dır bizim ki patlıcan ....
    haksızda olsalar onlar hep haklıdırlar çünkü onlar bayandır...

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fatoş akgun
    gizemlisan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    33 R 2730
    Edilen teşekkür: 61

Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayıptır söylemesi bende bu dediklerininden artısı var...ama yine de yaranamıyorum....

karımı seviyorum ama saçma bahaneleri saçma kaprisleride beni öldürüyor...

bakın size 1 ay önce olanı yazacağım kararı siz verin

işim gereği ankarada annemde kalıyorum eşim de adanada.adanada evimiz var ama ben olmadığım için o da yan apartmanda annesinde kalıyor ve kendiside adanada çalışıyor.

hafta içi çarşamba akşam adanaya gittim cuma sabahı ankaraya döndüm.

belki bu forumda belki bir başka forumdan mersinde erkek bir üyeye ankarada olsaydınız yardımcı olabilirdim dedim.

ankaraya döndükten sonra eşim bu yazıyı görmüş telefonda bana sen ankaraya gitmedin mersine gittin sen benim için gelmedin falan dedi bana hakaret etti telefonu yüzüme kapadı

bende yanıldığını forumda ki o kişinin üye bilgilerinde adının recep olduğunu mersine gitmediğimi ama gitsemde bunda anormal bir durum olmadığını işim gereği gidebileceğimi hatta adanadan otobüse binmeden önce daha sonra aksarayda ve ankara terminalde kendisini telefonla aradığıma dikkatini çektim

bende 1 aydır kendisini aramıyorum o da beni aramıyor

şimdi soruyorum sizlere özellikle bayanlara...bunun neresi normal ????

suç ben de mi eşimde mi ??

bana göre bayanlar budur...
    saçma sapan kaprislere girerler sonrada özür beklerler...
    hep onlar haklıdır onlar kibardır naziktir incinirler duygusaldırlar...
    onların ki can dır bizim ki patlıcan ....
    haksızda olsalar onlar hep haklıdırlar çünkü onlar bayandır...
    özgür bey bu yazdıklarınız gerçekten üzücü .inşaalah en yakın zamanda eşinizle barışırsınız.haklısınız kaprislerimiz var.buda kıskanmamızdan kaynaklı .seven insan kıskanır eşinizde kıskanmış.bide aradaki uzaklık iyice pireyi deve yapar.eşinizde haklı forumlarda bazen o kadar farklı durumlar yaşanıyorki,bu internet eve gireli birçok aile yok oldu.bende bu nedenle çok sevdiğim birinden ayrılmıştım.işte yine güven meselesine döndük eşinize tam güven verin derim .saygılar.

Sayfa 1/2 12 SonSon