Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım nasip olursa Ankara buluşmanıza katılacağız buda benim doblo
![]()
aramıza hoşgeldin
valla dobloda yakıyor ortalığı
kromlar felan çok hoş olmuş
kazasız belasız kullanırsın inşallah
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
kazasız belasız kullanırsın inşallah yanlız jantlar biraz daha büyürse güzel olur bence...![]()
kazasız belasız kullanman dileklerimle
sağolun teşekkür ederim evet büyük jant bende düşündüm ama michelin energy saver lastikleri kullanıyorum michelinden şaşmam ben 4 tanesini 400 tl ye aldım 16" 225 tl demişlerdi oda 950 tl yapıyor o nedenle gerek duymadım.
Hoşgeldiniz,aracın maşallağı var![]()
Hoşgeldin Kerim, fotolar oldukça güzel, güle güle kullan,
Keyifli forumlar...
Kerim baska bırının doblosunu cekmedın dımı
Şaka bıryana maasallah guzel araban kazasız belasız
I ' m c a p u l i n g . . .
hoşgeldiniz güzel arac.1,9 lt lik dimi yanılmıyorum,sol arka kapıda ise 1,9 diye biliyorumda.bende 1,3 ü var 160.000 km de maşallahı varkazasız belasız
Sağolun teşekkür ederim Ankara buluşmasına katılacağım araç kendi şahsıma ait hususi olarak kullanmaktayım Ticari değildir2007 model 97.000 km de 1.3 Mjet Doblo nun Dynamic modeli Dymanic , Premio, Safeline modellerinde Sol arka kapı & sis farları mevcut diğer doblolarda yoktur.
hoşgeldin doblocu kardeş doblonu kazasz belasız kullan
sağol çağadaş kardeş senin sayende geldim buraya zaten hem senle tanışmak hem Ankara buluşmasına katılmak için
Hemen komplo teorileri üretilmişkerim bari arabanın önünde foto çekilseydin hatta bu benim diye işaret yapsaydın yada yok yok ruhsatı çekseydin
Güel güle kullan kazasız belasız..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri