orj sadece yenisini bulabilirsin , çıkma yada satana şimdiye kadar hiç denk gelmedim![]()
Var mıdır arkadaşlar bir araçtan çıkma ya da farklı bir tiple değiştiren? evo beyazıyla punto beyazı aynıdır sanırım fark olmaz. ya da hurdaya çıkmış araçlardan parçaları bulabileceğimiz bi yer var mı?
Saygılar
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
orj sadece yenisini bulabilirsin , çıkma yada satana şimdiye kadar hiç denk gelmedim![]()
Şansımı denemek istedim, hani belki çıkar diye![]()
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
lecsporttaki orj.le çok yakın kendi sitelerinde var bakmak istersen..bende araştırıyorumda orjinale en yakın orda var..yalnız fiyatını bilmiyorum nekadar sorarsan haber verirsen sevinirim![]()
lec sport daki ürün fiber ve orjinalle aynı değil.
fiberini bilmemde orjinale en yakın demiştim zatenfiyatı hakkında bilgilendiririm yarın..
lecsport'la daha önce çalışmıştık gayette memnun kalmıştık..ondan aklıma ilk orası geldi..
leventle bizde çalıştık, illa fiber alacaksanız fiberinde kalitelisini levent yapıyor.
maşpiyel yapan biri varsa yaptıralım talep çok olur bende arıyorum
ben fiyatı söyleyim taş çatlasın boyalı 200 tl.
bende çok yüksek bişey beklemiyorumda bugun aradım açan olmadı..yarın tekrar arıcam..
buarada resmide paylaşıyım istedim merak eden arkadaşlar için..
![]()
Konu seysey37 tarafından (09/03/2010 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.
ulaşamazsanız cep telefonun verebilirim, dükkanda gürültü oluyor duymuyorlar.
Valla uygun olursa bende alabilirim gerci benim melisetin marşbiyelinden var bodrumda daha henüz poşetinde yatıyor ama bende 5lik yay olduğundan cok yere yakın oldu.
Konu seysey37 tarafından (15/03/2010 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.
ben 2 sinide kullanmış biri olarak orjinalden yanayım ama orjinalin fiyatı pahalı o yüzden fiber alıcaz diyorsanız leventin fiber işçiliği gerçekten güzeldir.
orjinalde çok pahalı ya 500-600TL
sırf lecsport olduğundan güveniyorum zaten..
ve bilmediğim için soruyorum ne gibi fark oluyo orhan orjinal ve fiber arasında?bilgilendirirsen sevinirim..
abi foto'dakinin orjinalle pek bi alakası yok gibi seninkiyle aynı bu resimde ki orhan ?? yoksa ben orjinal marşpieli yanlış mı biliyorum...
Konu Sean_Constantine tarafından (15/03/2010 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
en büyük fark birinin plastik birinin fiber olması,
Plastik ile fiberin farkları ise plastik fibere göre sağlam, esnek ve boya ile daha uyumlu. Farklı bir sıkıntıda fiberi montaj etmek için açılacak delikler.
hayır serkan 2sininde marşpiyer olduğunu saymazsak bendeki ile ilgisi çok bir ilgisi yok.
Resimdeki maşbiyel orjinal değil , FİNSPEED firmasının yaptığı maşbiyel , benim eski araçta da onlar takılı garajdan bakabilirsiniz..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri