bu yan sanayi marşpiyelin arka tarafı orjinale yakın ama ön kapıya yakın olan köşesi arabanın üstüne doğru geldiği için sırıtmış. Benim de arabam geldimi hayırlısıyla tek eksik marşpiyel olacak. Daha karar veremedim ne yapacağım hakkında. Çok para vermek istemiyorum açıkcası.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
arkadaşlar marşpiyer ile ilgili benim de ekleyeceğim bir kaç bir şey var müsadenizle. öncelikle görünümü veya aerodinamiğini iyileştirmek bir tarafta dursun asıl görevi çakıllı ve kötü yollarda ön tekerlerden siçrayan taşlar çakıllar kumlar aracınızın marşpiyerlerini mahvediyor. Bu olayı büyük oranda minimuma indirgiyor. tabiki belirtilen markların ürünler orjinali gibi değil orjinal ürün abs plastikten ve boyasız fiyatı 750 lira. aslında servisler neden böyle fahişler biliyoruz oysa örnek vermek gerekirse alaşım jant opsiyonunda 16 ve 15 jant arasındaki fark 500 liraydı. ama teke tek almak isterseniz ben fun jantları için görüşmüştüm. 1600 lira istediler lastik hariç. oysa replikası 500 il 700 arası piyasada. hatta bir şey daha ekleyeyim ön tampon altındaki küçük spoiler bende sürtme sebebiyle düşmüştü servis fiyat 185 idi ancak ankarada fiatçı bir bayiden 45 liraya aldım orjinal opar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri