geçtiğimiz hafta sonu gaziantepde evden çıktım, 50-60m gittikten sonra polis durdurdu ve o mükemmel dialog
Polis: Ankaralı bu camlar ne
Ben: Film memur bey
Polis: Ama bunun cezası var 130 TL...
Ben: Biliyorum ama gençlik işte. Ceza yazmadan ben hemen sökeyim
Polis: Yok yok sökme ama cezası var.
Ben: Ceza yazacaksan sökeyim.
Polis:Yok ben yazmıcam da başka bi arkadaş görürse yazabilir.
Ben: hııı??!!?!!??!
Polis:Evrakların tam mı?
Ben: Evet memur bey.
Polis: hmm güzel. Lastikler kışlık mı,?
Ben: Evet.
Polis: ıı şey Jandarma'ya gelmeden genel kontrol var, arkadan sokaktan dolan, camlara caza yazmasınlar.
Ben: Teşekkürler memur bey
Bu pek hayıra alamet değil ama anlamadım))
Çorbada benimde tuzumun olmasını istedi heralde![]()
Konu Punto_Can tarafından (01/02/2010 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.
ahahahahaha desene polis de bizim kafadan seviyorum böyle polis abilerimizi ya![]()
hahaha çok iyi yaa ... Herkese denk gelmez böyle memur abilerimiz.![]()
cezanın olmaması lazım tüv.de hafif kusur olarak geciyor cam filmleri hatta ön cama bile film yaptıran arkadaşlarım var.....ceza yediklerini hiç duymadım
bence o polis abimizin yüregin de bir GP var o yüzden de empati ile yaklaşmış![]()
Vallahi çook şanslısın Can. Senin bu şanstan diğer cam filmi olan arkadaşlarımıza da pay düşer inşallahta onlarda kontrolleri sorunsuz atlatır.![]()
bir diyalogda ben anlatiim,dün memleketten (kdz Ereğli) dönerken henüz şehir sınırlarından tam çıkmamıştık,önümde fazlasıyla yavaş giden iki araç vardı,onları geçtim ki radarla gözgöze geldikama iş işten geçmişti,100 110 arasıydı hızım,malum 500 metre sonra sağa yanaştık, arabadan indim
-iyi günler beyefendi
-teşekkür ederim kolay gelsin,
bu arada telsizden radara soruyordu "kırmızı vs hızı 110 vs" diye
-doğrudur o civardaydı hızım.
ilk şoku o zaman yaşadı,malum genelde itiraz,rica minnet vs
-cezamız neyse çekicez artık,hatalıyım sonuçta,cezayı yaz ki acısı fazla olursa bi daha yapmayız.
buna benzer bir iki diyalogdan sonra,pek böyle bi anlayış görmemiş olcakki,pişman oldu ama mecbur yazacak artık,kayda girdi,
en son
-hiç karşıdan sellektör yapandamı olmadı,genelde uyarıyo millet birbirini dedi![]()
Konu cann tarafından (01/02/2010 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
mustafa abi çok güldürdün beni![]()
ayrıca polisin bana olan anlayışından birazda şüphelendim, bana jandarmaya gelmeden çevirme var, arkadan git dedi ama ben "ya asıl çevirme arka taraftaysa?" diye düşündüm ve 2 arka caddeden gittimnoolur nolmaz dimi
coşkun abi poliste anlamadığım bi gariplik vardı, yeni gibide durmuyodu, hatta sert bi surat ifadesi vardı, sık sık angellarıma baktığını farkettim ama olur mu dersin?![]()
Valla şanslısın can
aynı olay benimde başıma geldi
Nevşehir açıklarındaydık ürgübe gidiyorduk
bilen bilir terminal'e 1km. kala bir rampa var inerken polisi
gördüm çevirme yapıyordu. Akşam akşam huzursuzluk çıkmasın diye ilk
sapaktan ara sokağa döndüm abi döner dönmez nası sinmişlerse ''CEE'' yaptılar.
durdurdular neyse diyolog şu;
Polis: İyi akşamlar beyler.
Biz: iyi akşamlar memur bey hayırlı vazifeler.
Polis: Yolculuk nereye?
Biz: Göreme, Ürgüp.
Polis: Geçtiniz o zaman buraya gelmeden ilk sapaktan uçhisar'a dönecektiniz.
bu arada arkada kaç kişi var? kaç numaraysa göremiyorumda...
Biz: ( herkafadan) 2- 1 dark black-yok abi ne filmi-fabrikasyon memur bey ?????
Polis: Durun gece gece dolaşmayın bakın geri dönün uçhisardan göremeye varın
bir ton resturant var (bar) fazla bişey tutmaz kişi başı 10tl. verir çıkarsınız...
Biz: (her kafadan) yok deve-abi ben 50 liraya bi kasa alırım-abi eski
fedayilerden...
Polis: hadi güle güle ha bu arada alkol varmı
Biz: Yok kullanmıyoruz![]()
Böyle modifiye ruhlu polisler olduktan sonra Şahinlere Nos Takanları Önümüzdekı gunlerde bekleyınızama ınsaflı adammıs helal olsun gercekten
Polisler şekil mi değiştirdi nedir. Yada bunlar dünyadan değiller. yok yok kılık değiştirmiş uzaylı bunlar.garipler de polis bize kıyak geçti diye avunsunlar.bilmiyolardı ki uzaylılara yem olacaklardı.
yorumları okuyunca "haydin milet, herkes film çektirmeye" diyesim geldi.![]()
Konu erosistanbul tarafından (02/02/2010 Saat 00:35 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar bende Kriminalde Polis Memuruyum. Yorumlarınızı okuyorum ve şaşırıyorum. Bizlerinde insan olduğu faktörünü unutuyorsunuz ve önyargılarınız var. İyimiz var, kötümüz var ama sizlerden biriyiz. Şunu da unutmayalım; Polislerin de herkes gibi sevdaları vardır. Punto sevdası gibi![]()
Tabiki bütün polisleri aynı tutmak insanlğa sığmaz.iyimser ve modifiye ruhlu polis arkadaşları her zaman savunur, görevlerinde başarılar dilerim.
her ne kadar bizlerde(en azından bende) var olan ön yargıların sebebinin polislerin (çoğunlukla) davranışlarından kaynaklandığına inansamda,size katılıyorum,
yukarıdaki örneklerde de görüldüğü gibi işin özü SAMİMİ olmaktır,biz ne kadar samimi ve dürüst olursak,karşı taraftanda aynı şekilde karşılık göreceğimize inanıyorum.
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
valla çok şanslısın, geçenlerde yazmıştım biliyosun antepte filmlerimi söktürmüşlerdi, keşke o akşam senin polislere denk gelseydim)
Ben de bu yaz Mersin'e giderken Mut girişinde çevrildim. Arabada annem, babam, teyzem de vardı; onları götürüyordum.
Polis amcam evrakları istedi, yolculuk nereye diye falan sordu.
Tam arkasını dönecekken "arkada teyzem olmasaydı söktürürdüm filmlerini" dedi gülerek.
Ben de "teyzen güneşten rahatsız oluyor, o nedenle taktırdım" dedim.
Sonra inceledi bi arabayı. Skydome, alaşım jantlar v.s. "Hiç de güneş için takılmışa benzemiyor ama, neyse hayırlı yolculuklar" dedi ve devam.
Annem sayesinde yırttım. Bi de yeni taktırmıştım filmleri ve iyi de para saymıştım kaliteli marka olsun diye.
Onun dışında zaten bir iki çevirmeye girdim, onlarda da soran olmadı filmlerimi çok şükür...
Sabahın köründe çevirdi beni de Polis Amcam
Farlar park sisler açık.
Polis ceza kesmek isterse her türlü ceza keser geyiğinden sonra, aracına gittik orda amiri var herhal.
Amirim puanı falan yok arkadaşında, ben onda o ışığı görüyorum camlar film sis açık dedi
acep kaç para ceza yazıcak derken verdi evraklarımı ve gönderdi.
Şunu anladım efelenirsen verir eline ceza makbuzunu, alır efeliğini gidersin![]()
ben bu polisleri sevmeye başladım yaa![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri