arkadaşlar aşağıdaki resimlerde benim eski bravoma ve uzun yola çalıştığım zamanda ki kamyonların resimleri
bravoyla sıfırken tanıştık ve 130,000 km yaptım triger bile değiştirmeden sattım onu çok özlüyorum 155 bg lik tam bir benzin canavarıydı
kırmızı beyaz olan 2521 mersedes kamyonla 1994 yılında tanıştık 1999 kadar kullandım 750,000 km +1 motor 3 turbo yaptırdık
halen resimdeki diğer arkadaş tarafından 2,200,000 km ye doğru yol alıyor
asıl emektar mavi beyaz şahin bakışlım 2520 cargo 1999 yılında sıfır alındı
tam 6 yıl yol gittik beraber 945,000 km 3 motor 5 kez turbo 1 şanzuman
yedik halen şirkette çalışmakta fakat resimdeki halinden eser yok tabiki
gözüm gibi bakardım ama şimdi baktıkça içim acıyor
eskiye döndükçe insan eski arabalarını hatırladıkça sanki bir evladıymış gibi bakıyor devamlı yerlerine yenileri geldikçe maalesef pabuçları dama atılıyor
Konu GP COSKUN tarafından (15/01/2010 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
77 x 2 = 154 az kaldı 155 hgt olacaktı abi![]()
Eskileri bu kadar hasretle anlatman Arizona Yıldızı'nın hoşuna gitmez bak haberin olsun. Mazallah gitmez falan sonra yolda bırakıverir seni demedi deme.![]()
![]()
nostalji güzel abi Bide kar olunca güzellik katmış .. katılıyorum abi sana bravolar çok güzel arabalardı bende Brava sı wardı onun oda çok güzeldi gerçekten![]()
İkisi de iyiymiş Coşkun, güzel görüntüler![]()
Bir sonraki araban 155bg den yola çıkarsak 38bg olmalı![]()
aa bana nostalji demeyin beyazım aklıma geliyo![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
coşkun şimdilerde ne kullanıyorsun
scania falan mı?
Çoşkun şimdilerde el arabası kullanıyor
Bilader maşallah kız gibiymiş ama birincisi neden 1 motorda, ikincisi 3 motor 5 turbo bir şanzuman yedi onu kullan sen değilmiydin![]()
Konu femoli tarafından (16/01/2010 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.
Birinci ile pamuk ikinci ile taş taşımış ondan...!!
güzel kareler.. ama çok km yapmıssın. kimbilir o km lerde nelerle karşılaştın.. buram buram tecrübe..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Henüz bu duyguları tatmama zaman var![]()
Abi hep hayalimdir bi kamyon kullanmak ne yalan söyleyimBaşka bir zevk di mi abi onu kullanmak
1, ci aracın yıldızı yeter mercedes daha ciğerli daha sağlam bir de 1. araçla piyasa işi yaptık ama 2. araç ile 5 yıl hale jet sebze çektim
şimdi jet ne diyeceksin yani yükü sırtına alırsın sana bir saat verirler o saattte halde olucan ne olursa olsun lastik gümlese durmazdık jantın üzerinde hale yetiştiğimi bilirim
motorun erken bitmesinin sebebide 400 litre depom vardı
antalyadan 300 litre mazot 100 litre benzin koyardım 10,5 saatte
kadıköy hale inerdim antalyadan
e bu kadar basmatada ne motor ne turbo dayanıyor 150 bin km de başlardı
pistonların tepesini eritmeye turbo yağ vermeye
zevkli gözüksede sıkıntılı günlerdi
kar buz dinlemzdi hal illa olucan senin uykun varmış araban arıza yapmış ylda kaza varmış buz varmış kar varmış umurunda olmaz zamanında gelemedinmi işin ucunda nakliyeni alamayıp bi ton sopa yemekte var
çok zevkli gibi gözükür dışarıdan ama
3 ay da bıkar illallah dersin
yazın iyidir ama kışın öttürür adamı kamyon
kullanışının zevkli olması otomobil gibi tek düze kullanımı yoktur
sırtındaki yüke göre onun özellikleri değişir
mesala havale yük yüklersin viraja 60la giremezsin ama 15 ton şeker yüklersin aynı viraja 110 la girersin devamlı taşıdığın yüke göre kullanım özellikleri değişir e bide elinin altında 8 veya 16 vites oldumu doyamazsın aragazının keyfine
neyse bir gün gelirsen şirkete söz kullandırırım sana bi tur kamyon
şu yolların dili olsada konuşsa
ama akşama bi kaç fotğraf atarım karşılaştıklarımla ilgili![]()
Konu GP COSKUN tarafından (16/01/2010 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Way yavrum way
Al yazmalım selvi boylum benimNe harmanlar atlatmışsın yürüüü kim tutar seni
Şaka bir yana geçen telefonda anlatmıştın dananın birinin benzinlikte uyuduğunu![]()
yaaaw coşkun abi bende de bi kamyon merakı vardır sorma gitsin. bende scania cıyım. memet abi bilir scania ti yapıyorum bende . gerçeği daha kısmet olmadı![]()
Çağrı Çoşkun abinin yanına gidip 1er tur atmalıyız bence![]()
kareler cok guzel coşkun hep güzel karelerde olman dıleklerımle (şeker fabrıkası çalısanı olarak sorayım hangı fabrıkalardan şeker taşıdın?)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri