Sayfa 1/2 12 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Aranızdan ayrılıyorum..

haLiL KOÇAK
    halilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    33 CDM 54
    Edilen teşekkür: 587

Standart Aranızdan ayrılıyorum..

Aktif olarak katıldıgım,paylaşım içinde bulundugum ilk ve tek forum olan grandepuntotr'yi bugün itibaren birdaha girmeme kararı aldım.

Kurallara karşı çıkmıyorum, açtıgım konu tartışma yaratmış veya yaratabilecek olabilir, konu pkk'dan kürt sorununa gitmesinden dolayı kilitlendi bende kilitlenmesinden ziyade konunun yönünü degiştiren msjların silinmesini rica ettim yönetim konunun kilitlenmesinin daha dogru oldugunu düşündü.

Bir laf vardır SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR diye, konunun geçtigi platform neresi olursa olsun bana vatanımı her ne sebeple olursa olsun savunmama izin verilmiyorsa orada benim yerim yoktur.

Var olan kurallar benim vatanımı savunmamı, şu an en yakından tanıdıgınız askerde olan kraker nickli üyemizi, askerde olan gençlerimizi, şehit ailelerini, gazilerin hakkını aramamı engelliyorsa ben buna boyun eyemem..

Bu sebeple bu kararı aldım.

Tvde haberleri izledikçe ve ben ülkemi mekan mevki farketmeden rahat bir şekilde savunamadıgımda içimde yaşadıklarımı, hissettiklerimi keşke her saniyesini kelimelere dökebilsem. Benim gibi düşünenlerin beni çok iyi anlayacagını tahmin edebiliyorum.

Yönetime veya herhangi bir forum üyesine kırgınlıgım yoktur, benim tek dertim kurallardır.

Kendinize iyi bakın.

Bilmeyenler için bahsi geçen konu

https://forum.grandepuntotr.com/serb...i-fark-ne.html

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

sevgili kardeşim halil öncelikle aldığın karardan ötürü çok üzüntü duyduğumu söylemek isterim senin şu anda içinde bulunduğun duygu ve düşünceleri anlıyorum
    fakat
    ilgili konuyu açtıktan sonra ne kadar olumlu tepkiler aldığını ne kadar teşekkür edildiğini sende gördün diyer üyelerimizde gördü
    en az senin kadar benve diğer üyelerimizde söyleyecek kelime bulamadık ve içimizden geçenleri yazdık
    ancak
    bir kişi nin karşı beyanatlarda bulunup ortamı gerici konuşmaları sonucunda sende hatırlıyosundur dün akşam üstü ilgili konuya mesaj üstüne mesaj yağmaya başladı ve
    konu tartışma ortamına doğru gitmeye başladı bu sırada herkesin sinirleri geriliyor iş çığrından çıkma noktasına geldi ve daha değişik yönlere gidebilirdi
    kaldıki bu konunun da karşı düşünce tarafından propaganda aracı olarak fırsattan istifade edercesine kullanılmasına dayanamayacağımdan dolayı yönetimdeki arkadaşlara konunun kilitlenmesi isteğini ben ilettim
    eğer bunu sana yapılan bir saygısızlık olarak algıladıysan senden özür dilerim
    ancak bu forumunda bağlı bulunduğu ve denetlendiği bir kurum var
    eğer konu daha ilerleseydi forumun kapatılması bile söz konusu olabilir hatta yönetici arkadaşların bu konuyla ilgili ifade bile vermeleri gerekebilirdi
    bu konuda senden anlayışlı davranmanı seninde yönetimin aldığı kararı olgunlukla karşılayacağını umut ediyorum
    sevgilerimle kardeşim

3. Bu mesajı için 9 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Coşkun kardeşime katılıyorum. Halil kardeşime katıldığım kadar. Değil bu forum da hangi ortamda olursak olalım bu kansızlara olan nefretimizi kusma gayretine girdiğimiz duyduğumuz üzüntüden dir elbette.
    Senin ve senin gibi vatan hassasiyeti olan herkezin yanında olduğumuz da gerçektir. Fakat düşüncelerimizi her fırsatta dile getirirken üçüncü ve dördüncü şahısların zarar görmemesine de gayret etmeliyiz.
    Forumdan ayrılma düşüncene kusura bakma ama aşırı heyecan göstermene yorumluyorum. Bizler burada bir aile gibi olduk bundan sonrada bu beraberliği sonuna kadar götürme gayretinde olacağız. Bu ailede farklı fikir sahibi olan muhteremler de olabilir saygı duyarım ama katılmam. Senin bu kararından vazgeçmeni gönülden isterim. Allaha emanet ol.

5. Bu mesajı için 5 kişi serdar2362'ye teşekkür etti:

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

Dostum bence forumdan uzaklaşma, ayrılma. Kötü birşey yapmadık, haklı olduğumuz düşünceleri yazdık ki az bile yazdık biz, ama bu konuların konuşulacağı yer aslında burası da değil, bir bakıma konunun kapatılması belki daha hayırlı oldu çünkü kendimden biliyorum 100 yazdıysam 90 ını sildim yumuşatmaya çalıştım. Yazdıklarım düşündüklerimin 10 da biri. Hepsini yazsam Coşkunun da dediği gibi forum da kapatılmaya kadar gidebilirdi. Bence kal gitme. Gitmek kolay, senin kolay yolu seçmeyeceğini biliyorum, umuyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !

7. Bu mesajı için 3 kişi BSK'ye teşekkür etti:

Kadir Eryılmaz
    mavi-punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    38 S
    Edilen teşekkür: 48

SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR ,haLiL KOÇAK kardeşim,birileri güdümlü bir iki çümle yazdı diye konunun kilitlenmesinin hiç bir mantıgı yok, seni destekliyorum, sen siyaset yapmadın ..şehit kardeşinin acısını yureginde hisseden burda düşüncelerini yazar .bazı arkadaşlarımız bu side bizi bir araya getirenin demir yıgınıyla,plastik ve lastik parcasının oldugunu sanıyor.bu siteye gençler diyerek üye oldum.içinizdeki enerjiyi, o toplantı resimlerindeki birlikdelik beni bu siteye üye yaptı.bu siteye üye olduguma pişman degilim.Ben de bu günden itiberen siteye girmeme kararını bende aldım.meil adresimde havi-punto@.... bazı sorunlarıma çare olmaya çalıştınız ,hakkınızı helal edin.

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

gereksiz bi kilit olmuş bana kalırsa..keşke ayrılmasan..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

İLKER Ç.
    ocean_1919 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26
    Edilen teşekkür: 197

Tepkinizi sitem olarak dile getirmeniz yeterlidir bence. Forum gayet güzel ve seviyeli şekilde ilerliyor. Ancak konu hassas ve tartışma ortamına doğru kaymaktaydı. Konunun kilitlenmesine bu kadar tepki vermek biraz fazla...

11. Bu mesajı için 2 kişi ocean_1919'ye teşekkür etti:

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı mavi-punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR ,haLiL KOÇAK kardeşim,birileri güdümlü bir iki çümle yazdı diye konunun kilitlenmesinin hiç bir mantıgı yok, seni destekliyorum, sen siyaset yapmadın ..şehit kardeşinin acısını yureginde hisseden burda düşüncelerini yazar .bazı arkadaşlarımız bu side bizi bir araya getirenin demir yıgınıyla,plastik ve lastik parcasının oldugunu sanıyor.bu siteye gençler diyerek üye oldum.içinizdeki enerjiyi, o toplantı resimlerindeki birlikdelik beni bu siteye üye yaptı.bu siteye üye olduguma pişman degilim.Ben de bu günden itiberen siteye girmeme kararını bende aldım.meil adresimde havi-punto@.... bazı sorunlarıma çare olmaya çalıştınız ,hakkınızı helal edin.
    Halil Siyaset yaptığı için Konu Kilitlenmediki... Tartışma ya sürüklenen konuya müdahale etmek zorundayız,

Hiç şunu farkettinizmi? bir araştırın hangi sayfada hangi sitede olursa olsun Bu tür hassas konular 1 kişinin 1 mesajı ile hep tartışmaya dönüşmüştür sanal ortam klavyesine parmaklarına güvenen sallıyor.

neden bir kişi kalkıpta bu Son dönemde yaşadıgımız sinir bozucu olayların kitlenen konuda bahsi geçen durumun hesabını sormak için baştaki adamların yakasına yapışmıyor?

Vatanımız Milletimiz Sanal değildir, Lütfen vatanımızı milletimizi gerçek hayatta sonuna kadar savunalım.

olayı anlamsızca bir duruma getirdiniz ki grandepuntotr pkk yandaşı bir site ben bu sitede yer alamam çeker giderim dediniz resmen.

bahsini ettigimiz konuda gerginlik oluştuğu için kilitlendiğini neden anlamak istemiyorsunuz? neden bizi karalamak istiyorsunuz? bizleri pkk yandaşı yaptınız ya helal olsun diyecek bişi bulamıyorum...
    Konu Ah-MeT tarafından (23/10/2009 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.

13. Bu mesajı için 3 kişi Ah-MeT'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı Ah-MeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halil Siyaset yaptığı için Konu Kilitlenmediki... Tartışma ya sürüklenen konuya müdahale etmek zorundayız,

Hiç şunu farkettinizmi? bir araştırın hangi sayfada hangi sitede olursa olsun Bu tür hassas konular 1 kişinin 1 mesajı ile hep tartışmaya dönüşmüştür sanal ortam klavyesine parmaklarına güvenen sallıyor.

neden bir kişi kalkıpta bu Son dönemde yaşadıgımız sinir bozucu olayların kitlenen konuda bahsi geçen durumun hesabını sormak için baştaki adamların yakasına yapışmıyor?

Vatanımız Milletimiz Sanal değildir, Lütfen vatanımızı milletimizi gerçek hayatta sonuna kadar savunalım.

olayı anlamsızca bir duruma getirdiniz ki grandepuntotr pkk yandaşı bir site ben bu sitede yer alamam çeker giderim dediniz resmen.

bahsini ettigimiz konuda gerginlik oluştuğu için kilitlendiğini neden anlamak istemiyorsunuz? neden bizi karalamak istiyorsunuz? bizleri pkk yandaşı yaptınız ya helal olsun diyecek bişi bulamıyorum...
    yönetimden Konuya cevap veren tek kişisin yazılarının daha ılımlı olması gerek yıkıcı değil yapıcı ol , olayları başka yöne çekme kimse pkk yandaşı demedi olayı bu boyuta neden getiriyorsun ..

Bir sorununu dile getirdi sende yumuşak bir yaklaşımla bunu izah edebilirsin..

Halilim seni az çok tanırım vatanımız tabiki herkes için herşeydir ama bunu sanalda tartışmak hiçbirimize fayda getirmez ve eminiimki zarar getirir mesela bu konunu açılması gibi .. Olayları farklı yönelere çekenler olabilir provakatörler olabilir forumdaki 8000 kişinin hepsinide tanımıyoruzki biri kalksa yanlış bir şey söylese eminimki forum birbirine girrer harp çıkar ,o yüzden ana konusu araçlar olan bir platformda sisyaset emin ol ters düşüyor elbette yeri geldiğinde fikirlrimizi söyleyeceğiz ama konu kurralar dışına taşıp ilk msj çizgisinden çıkarsa o zman kötü olur .. Konu kilitlenmesini asla şahsi anlama veya vatansızlık gibi görme

Gel halilim daha yapacak çok işimiz var

serdar mumcu
    sersev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 96

konu vatan olunca foruma sıyaset gırmış oluyor

bır kac tane fıtne gırıp konun un kapanmasını saglıyor moderatorlerın konuyu kapamadan once yapması gereken aramızdakı fıtnelerı temızlemesını daha saglıklı olucagını dusunuyorum

10 senedır forumların cogunda aktıfım turkıye ve vatan ıle alakalı konuları hep proveke edıp kapanmasını saglıyorlar

benım vatanımda benım ulkemde 30.000 askerımızı sehıt etmısler ulkem ıcın vatan ıcın gıtmısım tuncelıde carpışmışım ama forumlarda bıle ulkemı savunamıyorum savunamıyoruz bız hangı kurt vatandasına laf atmısız hangı kurt ıcın kotu bır soz soylemısız sadece amacımız dedelerımızın babalarımızın analarımızın kanları ıle aldıgı bu vatanı korumaya calısmak

bızım kurtlerle alıp veremedıgımız yok bızım derdımız pkk ıle vatanı bolmeye calısan 30.000 askerı coluk cocuk demeden katleden kurtlerle

kürtlerinde vatanı nı seven kürtlerınde artık buna dur demesı lazım cızgıyı cekın

moderatorlerde hak verıyorum ama fıtnelerı de ayırmak lazım ?
    Konu sersev tarafından (23/10/2009 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.

16. Bu mesajı için 3 kişi sersev'ye teşekkür etti:

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

Arkadaşlar, sanal ortamda tepki vermeye o kadar çok alıştıkki bu tür ortamlarda tepki verip deşarj olup gerçekte birlik olamadıktan sonra bence de konunun daha fazla uzatılmasına gerek yok.

Onun yerine örgütlenip "demokratik" haklarımızdan sonuna kadar faydalanalım çok daha yararlı. Eylem olur, boykot olur, oy vermemek v.b. olur. Sadece bu konu için demiyorum. Benzine zam gelir ben dahil herkes birşeyler sayar, vergiler artar keza aynı, açılım diye milletle dalga geçenlere göz yumarlar gene nette öfkemizi kusarız.

Postitlere yazıp bu postitleri unutmayacağımız biçimde sağa sola yapıştırır, seçim vakti geldiğinde onlara göz atarsak çok daha hayırlı olur çünkü ben bu %47'ye bir türlü bir anlam veremiyorum...

18. Bu mesajı için 2 kişi Stalker'ye teşekkür etti:

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yönetimden Konuya cevap veren tek kişisin yazılarının daha ılımlı olması gerek yıkıcı değil yapıcı ol , olayları başka yöne çekme kimse pkk yandaşı demedi olayı bu boyuta neden getiriyorsun ..

Bir sorununu dile getirdi sende yumuşak bir yaklaşımla bunu izah edebilirsin..

Halilim seni az çok tanırım vatanımız tabiki herkes için herşeydir ama bunu sanalda tartışmak hiçbirimize fayda getirmez ve eminiimki zarar getirir mesela bu konunu açılması gibi .. Olayları farklı yönelere çekenler olabilir provakatörler olabilir forumdaki 8000 kişinin hepsinide tanımıyoruzki biri kalksa yanlış bir şey söylese eminimki forum birbirine girrer harp çıkar ,o yüzden ana konusu araçlar olan bir platformda sisyaset emin ol ters düşüyor elbette yeri geldiğinde fikirlrimizi söyleyeceğiz ama konu kurralar dışına taşıp ilk msj çizgisinden çıkarsa o zman kötü olur .. Konu kilitlenmesini asla şahsi anlama veya vatansızlık gibi görme

Gel halilim daha yapacak çok işimiz var
    Sen yönetim hakkında ne biliyosun ki. Yönetimde konuşulanları nerden biliyosun. Yönetime Halil'in konunun açılmasını talep ettigini yazdım fikir belirtmeyen biri geldi yönetim PKK sempatizanı oldu dedi. Ahmet kafasından uydurmuyo bazı seyleri....
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen yönetim hakkında ne biliyosun ki. Yönetimde konuşulanları nerden biliyosun. Yönetime Halil'in konunun açılmasını talep ettigini yazdım fikir belirtmeyen biri geldi yönetim PKK sempatizanı oldu dedi. Ahmet kafasından uydurmuyo bazı seyleri....
    Çocuk sen önce bir büyüde gel .yazdığım msjda ben yönetimiin içndeyim yada yönetimden bunları duydum gibi bir ibare varmı ..lafını bil öyle konuş ahmetede sen bunları uyduruyorsun dememdim biraz daha yumuşak olabilirsin dedim ..

Yönetimin haklılık payı var ama bunu bu dille anlatmayın dedim ,yazıları iyi oku !!!

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Alıntı sersev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu vatan olunca foruma sıyaset gırmış oluyor

bır kac tane fıtne gırıp konun un kapanmasını saglıyor moderatorlerın konuyu kapamadan once yapması gereken aramızdakı fıtnelerı temızlemesını daha saglıklı olucagını dusunuyorum

10 senedır forumların cogunda aktıfım turkıye ve vatan ıle alakalı konuları hep proveke edıp kapanmasını saglıyorlar

benım vatanımda benım ulkemde 30.000 askerımızı sehıt etmısler ulkem ıcın vatan ıcın gıtmısım tuncelıde carpışmışım ama forumlarda bıle ulkemı savunamıyorum savunamıyoruz bız hangı kurt vatandasına laf atmısız hangı kurt ıcın kotu bır soz soylemısız sadece amacımız dedelerımızın babalarımızın analarımızın kanları ıle aldıgı bu vatanı korumaya calısmak

bızım kurtlerle alıp veremedıgımız yok bızım derdımız pkk ıle vatanı bolmeye calısan 30.000 askerı coluk cocuk demeden katleden kurtlerle

kürtlerinde vatanı nı seven kürtlerınde artık buna dur demesı lazım cızgıyı cekın

moderatorlerde hak verıyorum ama fıtnelerı de ayırmak lazım ?

8000 üyenin hepsinin farklı düşünce ve fikirlere sahip olduğunu farzedersek geriye aynı yolda olanlar kalır. Bu da bizim fikir hürriyeti dediğimiz şeyi geride bırakır. Elbette atalarına ve vatan için şehit düşmüş, gazi olmuş aslanlarımıza sahip çıkmamız gerekir. En azından onların bu vatan için canlarını vermelerine saygı duymamız gerekir....ki zaten öyle yapıyoruz.
    Adı geçen saygısızlar sanırım forumda yeterli cevabı aldılar. Sanırım aynı kişi yada kişiler bu forumu gıdıklayarak milleti birbirine düşüremeyeceklerini de anlamışlardır.
    Foruma üye olan arkadaşların çoğunluğunun genç olduğu gerçektir. Fakat bakıyorum 44 yaşında bir üye BENDE AYRILIYORUM diye genç beyinleri gaza getirme gayretinde. O arkadaşa burdan söyleyeceğim söz "UP TO YOU"...!!!
    Fitne gayretinde olanlar için elbette gerekeni yönetim yapacaktır. Fakat şu ana kadar adam fikrini söylemekten başka birşey yapmamış ki. Lütfen soğukkanlı olalım düşünmeden karşıdakinin ne dediğini anlamadan yargılamayalım. Kısaca, GAZA GELMEYELİM.

23. Bu mesajı için 3 kişi serdar2362'ye teşekkür etti:

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çocuk sen önce bir büyüde gel .yazdığım msjda ben yönetimiin içndeyim yada yönetimden bunları duydum gibi bir ibare varmı ..lafını bil öyle konuş ahmetede sen bunları uyduruyorsun dememdim biraz daha yumuşak olabilirsin dedim ..

Yönetimin haklılık payı var ama bunu bu dille anlatmayın dedim ,yazıları iyi oku !!!
    Sen kimsinki bana cocuk diye hitap edebiliyosun. Yazdıklarımı Anlada gel
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen kimsinki bana cocuk diye hitap edebiliyosun. Yazdıklarımı Anlada gel
    Senin gibi çocuklarla muhattap olmayacam 25 sene sonra gel yanıma.

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Erduru
    RedLine effect1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 396

Arkadaşlar birbirinizi bu şekilde kırmayın lütfen. Halil arkadaşımızın hassasiyetini hepimiz anlayabiliyoruz. İşte konunun neden kilitlendiğini şimdi anlıyoruz bu tartışmalara ve insanların birbirini kırmasına mahal vermemek içindi sanırım. Yoksa bu çok hassas konu hakkında hemen hemen çoğumuz hemfikiriz. Halil kardeşim senin düşüncelerine aynen katılıyorum inan bende kahroluyorum hergün, aziz şehitlerimizin kemikleri sızlıyor. Ama bence foruma girmemezlik etme çünkü dediğim gibi konunun kilitlenmesi bu gibi tartışmalara mahal vermemek içindi sanırım.

28. Bu mesajı için 3 kişi effect1903'ye teşekkür etti:

baha dem
    bahadem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 6

sakin olun lütfen çabuk sinirlenip birbirinizi üzmeyin bence..

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

arkadaşlar
    ozan , mehmet lütfen sakin olun yaa
    hiç bize yakışmıyor bu tür ifadeler
    sorunları birbirimizle paylaşıp konuşup illaki hallederiz
    halil ve kadir abi sizede iki çift lafım var
    yaptığınızın bir anlık sinirle olduğunu sanıyorum
    yazılanlardan sonra sizin gibi herkesin sinirleri bozuldu ve istenmiycek durumlar oluşacaktı bir kişinin fitilini ateşlediği durum yüzünden bütün foruma küsme nin söz konusu olmaması gerektiğini düşünüyorum ve karşımızdaki nin kim olduğunu bilmiyoruz
    ve sadece yazarak konuştuğumuzdan okunanların yanlış anlaşılması durumu gelişebiliyordu
    eğer oradaki tartışma büyüyerek devam etseydi ağzımızdan daha değişik kelimeler çıkabilir kavga ortamına doğru sürüklenebilirdik
    kaldıki karşımızdaki bir örgüt
    burada herkesin adresleri telefonları araç plakaları ver kötülük yapmak isteyenler olucağı için ve her zaman yaptıkları gibi arkadan vurabilcekleri gibi bir eylem dahi olabilir düşüncesiyle üyelerin deşifre olamamsı sebebinide göz önünde bulundurmanızı tavsiye edderim
    sonuçta burası sanal bir platform biz vatanımızı gerçek ortamlardada korumamız gerek ,burada yazıp çizmek kolay artık bunu gerçek hayattta yapmamız lazım
    umarım ne demek istedğimi anlamışsınızdır
    saygılarımla
    coşkun kardeşiniz

31. Bu mesajı için 4 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

ibrahim odabaşı
    ..:aranan adam:.. imdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BA -7-7
    Edilen teşekkür: 473

Arkadaşlar gerilime gerek yok!

Bu kadar yıldır beraberiz kırıcı konuşmayalım.

yoksa bizde de bir grandepuntotr açılımı olacak

Sayfa 1/2 12 SonSon