Aktif olarak katıldıgım,paylaşım içinde bulundugum ilk ve tek forum olan grandepuntotr'yi bugün itibaren birdaha girmeme kararı aldım.
Kurallara karşı çıkmıyorum, açtıgım konu tartışma yaratmış veya yaratabilecek olabilir, konu pkk'dan kürt sorununa gitmesinden dolayı kilitlendi bende kilitlenmesinden ziyade konunun yönünü degiştiren msjların silinmesini rica ettim yönetim konunun kilitlenmesinin daha dogru oldugunu düşündü.
Bir laf vardır SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR diye, konunun geçtigi platform neresi olursa olsun bana vatanımı her ne sebeple olursa olsun savunmama izin verilmiyorsa orada benim yerim yoktur.
Var olan kurallar benim vatanımı savunmamı, şu an en yakından tanıdıgınız askerde olan kraker nickli üyemizi, askerde olan gençlerimizi, şehit ailelerini, gazilerin hakkını aramamı engelliyorsa ben buna boyun eyemem..
Bu sebeple bu kararı aldım.
Tvde haberleri izledikçe ve ben ülkemi mekan mevki farketmeden rahat bir şekilde savunamadıgımda içimde yaşadıklarımı, hissettiklerimi keşke her saniyesini kelimelere dökebilsem. Benim gibi düşünenlerin beni çok iyi anlayacagını tahmin edebiliyorum.
Yönetime veya herhangi bir forum üyesine kırgınlıgım yoktur, benim tek dertim kurallardır.
Kendinize iyi bakın.
Bilmeyenler için bahsi geçen konu
https://forum.grandepuntotr.com/serb...i-fark-ne.html
Yer imleri