1 numara güzelmiş.
- Arkadaşlar jant alıcam en son lastikçilerde dolaşa dolaşa, 15" jant a karar kıldım,
- çok model yok, KM (kormetal) bulabildim uyan ve güzel olarak, ( aracım titanyum gri 1.4 77bg 5k ,lastikler daha 175/65/15 ,araç 38.000 de daha )
- bir kaç model var bunları paylaşıyorum sizce hangisini almalıyım ( genelde Fiyat : 500-600 TL) ...
-başka model de önerebilirsiniz ama izmirde bulabileceğim yeride söylemeniz lazım yoksa boşuna çok dolaştım![]()
aşağıdaki resimlerde 2. ve 3. - 4.ve 5. resimler aynı jant...
Konu aytuga tarafından (06/10/2009 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.
Fear Can Hold You Prisoner...Hope Can Set You ...
1 numara güzelmiş.
Bence hepsi klişe olmş kışlık için diyorsanız 1 numara ama fiyatlarıda yüksek gibi km çok pahalı bir ürün değil arda (abnew ) km jantı 350 ye almıştı sanırsam ..
bence 4 numara...
Bu jantların ağırlıkları nedir acaba? Yormasın arabayı??
KM artık klasik bir jant haline geldi.ama tabi kendi kararınız bence 4 numara güzel
ağırlık olarak şu anda jantların içinde SSW jantı ama fiyat olarak birazcık pahalı.hee çok hafif olsun diyorsan titanyum al hem arabannın rengine uyarserçe parmağınla kaldır çevir,sonra kaldırıma fırlat kaldırımı kırsın çok sağlam ve hafif ama tanesi 1.500 lira
![]()
Soldan 2. ve 4. güzel gözüküyor. Benim hatırladığıma göre İzmir'de 4. San. Sit. girişinde çelik jant imalatı yapan bi firma vardı. Belki direkt üreticiden daha ucuza alınabilir.
eee ozman kazıklıyolar beni100-150 lira fark olur, gerçi pazarlığa girmeden aldım fiyatları ama , genede bakmak lazım eyvallah..
üstad sen ne yaptın yaw ,, 6.000 ne üstüne koyar yeni araba alırım belki
.....
o dediğin firma sanırım CMS üstad doğrumu, o ise cms ler biraz dertli pek benim kafama uygun bir şey bulamadım,buldum oda bizim arac uymadı![]()
Arkadaşlar bana kalsa daha süper modeller buldum esasında ama işte sanal alemde bulduklarımı ,reel alemde bulamıyorum
bir kaç örnek vereyim aşağıda![]()
bence hiçbiri 16" tak ve daha farlı şeylere bak bu jantlar alışılşdık modeller daha farklı olsun derim.
Beş kollu Momo Güzel Ve bence Km ler güzel gözükmüyor.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Evet hatırladım CMS Marka. Firmayı tanımıyorum gelip giderken görürdüm.
Baktım üsstad ama hangi jant çıya girsek şu şu şu sizin arabaya oluyor diyor, okadan,100 tane model arasında 5 tane... bende en çok km ve cms nin modellerini sevdim, olsa momonun bir modeli onu takıcam süper ama nrdeee...))
aynen momo lar güzel ama bulamıyoruz))
Çaren istanbul' da gel taktır ve git![]()
Aytuğ bey İzmir 3.sanayii sitesinde Yüzlaş oto lastik var.orda yüzlerce model bulabilirsiniz çok buyuk biyerdir.oraya gidip bakmanızı öneririm. bu siteden biraz örnek bakabilirsiniz; Yüzlas - Arama Sonucu - sahibinden.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri