çeşit çok diye demiştim benbuarada karabağlar sanayii sitesinde (kaçıncı sanayii bilmiyorum) Yüksel Hakan Otomotiv var hatta ben ordan aldım jantları orayada bi bakın isterseniz.
üstad yüzlasa gittim, gitmemmi hiç, ama orda daha çok süper araçlara bakıyorlar heraldeçünkü adamlar tuzu kuru hiç ilgilenmiyorlar, zorla bir arabaya zahmet ettirip baktırıverdim, sizin araca uygun şunlar var dedi 5 tane jant gösterdi,eywallah dedim çıktım, bedava verse almam öyle tiplerden, eğer lazım olursa bence sizde almayın..
Fear Can Hold You Prisoner...Hope Can Set You ...
çeşit çok diye demiştim benbuarada karabağlar sanayii sitesinde (kaçıncı sanayii bilmiyorum) Yüksel Hakan Otomotiv var hatta ben ordan aldım jantları orayada bi bakın isterseniz.
ms whells diye bir marka. kalitesini bilemiyorum. takımı 600 dediler. fiat kapaklar dahil.
![]()
Konu hakanyilmaz tarafından (08/10/2009 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.
1 numara güzel neden diyeceksen Ferrari nin yeni modelindeki janta benziyor. Kollarda bıçak var sanki)
Arkadaşlar Jant olayına karar verdim(KM 794 son resim) , 50.000 de yaklaşıyor,
sizden birde lastik tavsiyesi almak isterim
185/65/15 mi ? 185/60/15 mi?
195/65/15 mi? 195/60/15 mi?
Ya arkadaşlar yokmu önerisi olan, yarın almaya gidicem Lassa impetus revo ya karar verdim ama ebatına karar veremedim...
185/65/15 mi ? 185/60/15 mi?
195/65/15 mi? 195/60/15 mi?
arkdaşlar sonunda lastiğide jantıda aldım...
cms 15" jant
michelin 195-60-15 energy saver
hayırlısı inşallah sorun çıkmaz,çok dolaştım çünkü , çok dolaşınca bir ...luk çıkıyor : )))))))
bu kadar uğraşmanıza değer inşallah bir sorun çıkarmaz kazasız belasız güle güle kullanın şık olmuş...
hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun usta güzel bir görünüm elde edilmiş gayet şık..Bu arada yan karlıklar size kaca patladı acaba ?
Hayırlı olsun![]()
bence almışken 17 alın birde yay takın tam olsun =) bişeye benzesin=)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
2 numara güzel duruyo
sertaç şimşek...
merhabalar arkdaslar)
bende aracımın orjinal 15 jant demir üzerine 195 60 15 bridgestone b 250 taktırdım
önceki lastikler 175 65 15 idi prelli p 400 yalnış hatırlmıorsam
önceden 60 ile dönemedigim yerileri 95 ile kararlı dönüyorum.
araç artık çok sallanmıyor(bozuk yollar için).
performans çok iyi.
ama tabiki her delikanlının yüreginde 215 45 r 17 yatar
ve takibiki 35 mm yaylar(yollar bozuk) yoksa 50 mm alınırdı tabi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri