Aramıza Hoşgeldin Burak.
inşallah en yakın zamanda sende bir gp sahibi olursun![]()
Selam arkadaşlar, bende forumunuza yeni üye oldum baya bir paylaşım var burada. Benim henüz arabam yok aklımda birçok araba var gibi ama en son kararım Punto almak sizinde yardımlarınızla doğru kararı vereceğimi sanıyorum.
Herkese şimdiden teşekkürler bu arada adım Burak ve İstanbulda yaşıyorum.
Hoşgeldin Burak, keyifli forumlar...
Hosgeldin Burak
Aramıza hoşgeldin burak inşallah senide punto'nla aramızda görürüz keyifli forumlar
Teşekkürler arkadaşlar...
Biraz cesaret verseniz Punto nasıl sizce alayımmı bende bu forumun tamamen bi parcası olayım mı![]()
hoşgeldiniz keyifli forumlar =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hoşgeldin keyifli forumlar
Forumumuza hoşgeldin burak...Ahmet'e katılıyorum puntoyu biz övmeyelimde sen artılarını eksilerini açılan konulardan ve yazılan mesajlardan yararlanarak kendi açından değerlendirebilirsin eminim ki punto da karar kılacaksındır keyifli forumlar...
Hoşgeldin. Bence Punto almak için önce bi Fiat bayii'ne git, arabayı gör, özelliklerine bak yalnız püf nokta şu arabaya bakma. GÖR. Bakınca diğer arabalarla kıyaslarsın. Görünce sahip olmak istersin. Sonra forumda neyi var neyi yok incele. Eminim sende bizim gibi arabaya aşık olacaksın. Hadi kolay gelsin.
hoşgeldin iyi forumlar punto şuan kendi klasmanında kı ıyı arabalardan bırı pişman olmazsın
ben bir fiat bayisine gittim sport modelini istiyordum ama ellerinde yokmuş ortalama 8 haftaya geliyormuş. Fun modeli var 1.4 Fun 95 Hp ve birde Bravo ya baktım arkadaşlar sizce bravomu alsam yoksa 1.4 Fun 95 Hp punto mu. karar veremedim yardım edinhangisi
![]()
bravo 120 hp yada 150 hp alabiliosan Kaçırma Still paket olsun kesinlikle..Yoksa Puntoya devam![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
aramıza hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri