Hüssonun yanındaydım geçen hafta ve arabamın içini nerdeyse farklı bir dünyaya çevirdi.Ellerine sağlık bu işin uzmanı bence zatende başkada bu işi yapan yok sanırım varsada herhalde hüsso kadar ucuza yapmıyordur..150 Tl para verdim digital klima olduğu için arabam, arabayı gece görünce az bile vermişim dedim valla..Arabayı sabah erkenden verdim akşama doğru aldık büyük emek ve uzun zaman alıyor..Neyse HÜSSO ya teşekkürler..Size tavsiyem o klasik gösterge ışıklarından bir an önce kurtulun inanın sanki yeni bi araba almışgibi oılacaksınız..haaa ben zaten manisadayım ulaşmak kolay oldu hüssoya siz nasıl ulaşırsınız bilmem ama hüsso bunun çaresini bulur sanırım....Sıra farlarda bakalım...onuda hüsso yapacak...sonra ses sistemi onuda hüsso yapacakResimleri koyucam en yakın zaman da ama boş verin resmi o arabanın içine akşam girmek o güzelliği birebir yaşamak gerekiyor.Bu arada sakın ola 1,4 dynamic 16V Starjet Grande Punto ya Lpg taktırmayın ben taktırayım dedim tekrar söktü bayi bu motorlarda randuman alınamıyormuş diye araştırma yapmış...
güle güle kullanırsın inşallah kazasız belasız iltifatların için ayrıca teşekkürler.sitedeki tüm arkadaşlara yardımcı olmaktan mutluluk duyarım saygılarımla...
güle güle kullan, en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz.
Linea Dynamic 1,4 Fire
güle güle kullan aşkın fotoalrı beklioz.
hüseyin abi merhabalar,bişey sorcam bn sadece kadran panelinin ışığını beyaz yapmak istiyorum yapabilme ihtimalimiz varmı varsa nekadar mal olur bana.
bnde izmir'de oturuom atlar gelirim 20dk'lık yol nasıl olsa![]()
tamamdır ozman abi biara görüşelim yine bana maliyeti ne olur sadece kadran ışıklandırması için
Güle güle kullan Aşkın, Hüseyin Beye de tekrar teşekkürler...
valla çok doğrusun aşkın kardeş bende şubatta yaptırmıştım bodrumdan 380 km yol gittim ama değdi doğrusu araca ayrı bir hava katıyor eski rengi aynı doblo larınki gibi hiç bir farkı yoktu ama şimdi çok hoş duruyor.
Hatta geçen gece ışıklarda duruyordum yanıma bir GP durmuş ileride önümü kesipgençler sordu nasıl yaptırdın nerede yaptırdın diye tabi o zaman fark olduğunu daha iyi anlıyorsunuz.
Ayrıca sadece hüseyin kardeş ile tanışmak ve dostluğuna sahip olmak için bile yaptırılır.
Güle güle kullan Aşkın Ellerine sağlık Hüseyin.
Bende yaptirmayi düsünüyorum ve Hüseyin agabey cok cana yakın ve dost canlısı Murat beyin dedigi gib dostluguna sahip olmak icin bile yaptirilir.![]()
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar elimden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırım saygılarımla...
Bende yaptırmayı çok isterdim ama çok uzağım
yazın dikili deyim izmir e giderken uğramayı düşünüyorum ciddi ciddi![]()
İki gün önce servisdeydim arkadaşlar..direksiyondan gelen ses ve 20.000km bakımı için direksiyondan gelen sesi kestiler 2.400 tl lik parça taktılar direksiyona ses de kesildi bira andaGarantisini uzattırdım arabanın garantiden yaptırdık yoooooksa varya 3000 Tl den aşağı kurtulamaca.İzmir birmotda satışda çalışan arkadaşım var tolga ismi arabasının FİAT yazan logalarını değiştirmiş İtalyadn getirmiş orjinali yani Fiat yedek parça bölümü getirdiriyor..gördüm süper olmuş hemen bende verdim sipariş..ne bilim FİAT ın kendi logosu hoşuma gitmiyor..Bu arada servis direksiyonun elektirik sistemine bakarken benim mavi göstergeleri gördüler bayıldılar servisin elektirikçileri 1 milyar versen biz uğraşmayız zaten de yapamayız dediler valla...yaa fotaları çekip vericem ama şu logalardan gelsin hele ondan sonra koyayım fotoları diyorum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri