arkadaşlar çok eski bir amfi, bilen arkadaşlar varsa anlatırlarsa cok sevinirim, bir arkadaşımda var, kullanmayı düşünüyorum...
Arkadaşım işine yararmı bilmem ben bu amfi'yi 1997 - 1999 yıllarında aracımda kullandım çift kanal çıkışı var 500W çıkışları vardı yanlış hatırlamıyorsam. bu anfi üzerine 4 X 400W Pioneer Bas ve 2 Adet 500 Watt Bas BAğlamıştım Mono çıkışlı bir anfi olması ile cift anfi ile kanalları ayıracaksan cok performanslı bir cıkış elde edebilirsin. ben diğer hoparlor grubu'nu JBL marka amfi ile beslemiştim ve Aracımda cok muhteşem bir ses çıkışı elde etmiştim. amfi'nin cıkışları sağlam ise ve hiç tamir gormediyse kesinlikle tavsiye ederim KEnwood'un efsane amfisidir.
internette doLaşırken kuLLanım klavuzuna rastLadım, teknik veriLerine bakıLırsa, güzeL çıkış veriyor, nominaL kanaL başı 200w (4 ohm) güzeL bir değer.
[ipaper2]grandepuntotr[/ipaper2]
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri