Alıntı CesSpOoL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orda kimse var mı : )?
Arkadaşlar yarın doğubakna taraf geçiçem sormak istediğiniz bişeyler varsa not alim..

şuan da iki takım Pioneer Ts a172c setim var..
1 bunlar kapılara sığar mı ?
2 tizleri yanmasıyla meşhurmuş bi modelin.. nilestrem in tizlerini mi alsam 2 takım yoksa bunları infinity ile mi değişsem.. ama pioneerin 17 cm lik bass ı daha kaliteli duruyor ve övülüyor.. siz olsanız ne yapardınız kafam karman çorman oldu.. ayrıca amfi olarak 175 liraya JBL 75.4 buldum çok temiz sanırım onu alıcam..
1: ön kapılar 16 arkalar 13 cm
elinizdeki takımın birini önlere takabilirsiniz, diğerini 13 cm'le değiştirmeniz gerekecek
2: eğer ses takıntınız yoksa anfi veya compenentlere gerek yok, kaliteli koaksiyel hoparlörler işinizi görecektir ama bizim arabaların ses sistemi fena değil, böyle bir değişiklik nasıl etkiler bilmiyorum
ses takıntınız varsa amfili bir sistem alırsınız, teybin açık kaldığı sürenin yaklaşık % 95' ı düşük seviyede dinlersiniz sadece % 5 lik bir zaman diliminde anfi'yi aktif kullanırsınız, bunun için anfi almaya, arabanın her tarafını açtırmaya, deldirmeye, bir sürü kablo, aracın fazladan elektrik harcamasına göz yummaya gerek varmı bilmiyorum
ana ünitenin anfi çıkışı yok, araya aparat atacaksınız, istediğiniz sesi alamazsanız fatura ana üniteye kesilecek, bitmez bu