yorumlar ıcın tsk ederım arkdslar ama oto muzık sıstemlerınde gercekten cok bilgisizim.yardımlarınıza cok ihtiyacım var.simdi bizim kolonlar ii midir dediklerinize gore yanı geliştirmekte fayda yok mudur.benım derdım bas sesler dgl hatta pek sevmem bas ları ama sonucta woofer ın sadece bas dgl de sesın de kalıtesıne katkı sagladıgını da okudum brz evvel bi yerde.sımdı benim fikrim su yondeydi bizim kolonlar sankı boguluor sankı yetersz kalıor gbıme geliodu yanı ana unıteye ayak uyduramıomus gbı dusundum.o yuzden ole bi yorum yaptım.teybın sesını 10 un uzerıne cıkarınca hakıkaten ses ınanılmas bozuluo sankı evde zor ceken bı radyoyla bogusuormusum gbı...abımde focus ghia var onla kıyaslıorum gercekten cok fark var arada ki o tamamen orjınal hıc bı ıslem yapmadı bunun ıcın.benım derdım de cok ıddalı olmasın ama o duzeylerde olsun ıstıorum.peki meseala asagıdakı linkteki hoparlorleri alsam heralde bi faydası olcaktır dgl mi.bi de kac tane hoparlor almam gerekıo bunun gbı.bi kutudan bi tane mı cıkıoo.
https://www.hepsiburada.com/departme...egoryID=253575
biri bana su sıteden sunları sunları almalısın dıebilir mi ve bunların ne işe yaradıklarını kısaca anlatabılır mı.orta halli bi sistem gerekleri olarak.ve bahsettıgm sorunumu cozecek sekilde onem sırasına gore hangılerini once almamı tavsıye edersınız.mesela herseyden once kolonları degıstrmelısın bunun ıcınde sunu tavsıye ederım.sora woofer alırsan daa ıı olur.bunun ıcn de sunu tavsıye ederım.son oalrak da amfı yı de aldın mı tmm dır gbilerinden bı yorumda bulunabilr misiniz.yada senı sadece su ıdare eder baska bi şeye gerek yok gbisinden bi yorum olursa cok sevınrım..
tekrar tsk ederım yardmlarınz için...