cem senın araban emotion.cok fark var mı senın aracla.active e hiç bindin mi bilmıorum ama hakikaten cok rahatsızım ses kalıtesınden hep boguk gelior ses hiç bi netlik duyamıorum artık sıkılmaya basladım bu durumdan.bi de işin aslı ben sımdılık ana unıteyı cıkarmıcam cunku goruntu cok bozuk gelior gozume aksi halde.forumda bı arkds yapmıstı onda gordum ve hosuma gitmedi.(ana unıte ısıne yakın bı zmn da girmicem en azından cnku ılerde 7 'monıtorlu tv lı dvd li navıgasyonlu indas bı se dusunebilirm belki.ki o da cok fonksıyonlu oldugu ıcın orjınallıgını bozmaya deger yanı.ama sadece ses için bozmak istemıorum orjınallıgnı)benım kafama asıl takılan konu blaupunkt ıı bı marka.her ne kdr forumdakı arkdslar bugune kdr cıkardıgı en dandık unıte deseler de mutlaka bi kalitesi vardır dıe dusunuorum.yanı ne biliim 300 ytl lik bi sony den pek bı farkı yoktur gbime gelioo.simdi ben acıkası anfının ne ıse yaradıgnı bılmıorum yanı ne gerek var ona.woofer falan da ıstemıorum.demek istediigm sesin siddeti dgl sesin netligi kalitesi(yanı arabam dum dum dıe ses cıkarmasın ama gzl temız ses cıkarsın ıstıorum).bunun için de tahminlerime gore sadece hoparlorlerı degistrmek yeterli gelir mi.bunun maliyeti nedir ortalama.ve fikirlerime katılıor musunuz.bunun ıcın anfı de sart mıdır yada daa baska seler.