Ahmet çok teşekkür ederim.bende navi düşünmeye başladım.üst serileri çıkmış.210 ve 215 serileri. aralarındaki farkı biliyormusun acaba.fiyat farkları var ama netten incelediğim kadar özelliklerinde pek fark göremedim. bu konuda bilgin varmı.
Ahmet çok teşekkür ederim.bende navi düşünmeye başladım.üst serileri çıkmış.210 ve 215 serileri. aralarındaki farkı biliyormusun acaba.fiyat farkları var ama netten incelediğim kadar özelliklerinde pek fark göremedim. bu konuda bilgin varmı.
ya bildiğim kadarıyla tasarım la alakalı farklılıklar var onlar daha ince ve piano black kasaya sahip diğer özellikler tamamen aynı bi modelde de ışık sensörü varmış ortam ışığına göre ekran ışığını ayarlıyo galiba. yalnız 205 modeli resimlerdekinden daha şık duryo.
dahili 2gb alanı var.
fm transmitter zayıf ben aux u kulancam daha bağlamadım ama
bluetooth ise güzel ama camda uzak noktaya yapıştırdığım için benim sesim karşı tarafa az gidiyormuş. mic çıkışı olsa belki daha kullanışlı olabilridi. ama telefonla senkronize edip telefon defterini kopyalıyabiliyorsun. böylece navi üstünden arama yaparken rehberi görebiliyor veya arayan kişi rehberinde varsa ekranda ismini görebiliyorsun. ayrıca özel konuşman gerektiğinde sesi telefonun kulaklığına aktarabiliyorsun.
video oynatıcısında divx oynatabiliyor ha ses sistemin ii ise sinama salonunda hissi veriyor.
ben ayrıca 4 gblik hafıza kartı taktım problemsiz çalışıyor.
eksi yanı ise mp3 ü arka planda çalamıyor olması
yardımcı olabilmişimdir inşallah.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri