bendede navking 300 var igo nasil atarim icine birde igo atarsak icindeki harita gidermi ikiside ayni anda calismaz sanirim =?
bendede navking 300 var igo nasil atarim icine birde igo atarsak icindeki harita gidermi ikiside ayni anda calismaz sanirim =?
IGO yu indirdikten sonra direk SD kartın içine kopyaladım, Route 66 olduğu gibi kaldı.
SD kartın içerisindeki ayar dosyalarını değiştirerek gpsrun.txt dosyası içerisinde IGO yu gösterecek şekilde değişiklik yaptım.
Şu an Route 66 da yüklü ama ayar dosyası ile oynadığım için GPS i açınca IGO8 çalışıyor. Bilgisayardan bağlanıp ayar dosyasını değiştiriyorum, IGO yu kapatıp GPS i yeniden açınca Route66 çalışıyor.
Her ikisini birden çalıştırmak için kendim bir program yazıp, gpsrun.txt içerisinden kendi programımı çalıştırmayı düşünüyorum. Kendi programım da ekrandan yapacağım seçime göre IGO8 veya Route66 yı çalıştıracak.
Bu sıralar hiç vakit bulamıyorum, bir-iki saatlik bir iş aslında o programı yazmak.
Yazınca buraya bir mesaj ile yüklerim.
selamlar öncelikle emeginize teşekkürler benimde bir navking navigasyonum var ona igo atmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim dönmez
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri