Alıntı edll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Onur kardeşimizin paylaşımları gerçekten çok şık ancak stepne ye gömmeli olan yani 5. Resimdeki astarsız boyasız olan gömme tipten sordum yakız zamanlarda, hatta o sadece stepne yerine oturtmak için sadece bas lık bişeydi adam 300-600 lira arası olur demişti. Bende sinirlenip 30 cm bass aldım. Bunlar çok şık olmasına karşın çok maliyetli oluyor.
Arenas ziya kardeşimizin bass a bayıldım doğrusu. Hem çok kibar hemde amfili bass lı hepsi bir arada. İster modifiyeli ister amfili olsun bütçeye göre değerlendirilebilecek çok güzel şeyler. Yada benim gibi amfi hediye gelsin, bass ıda letgodan ucuza getir, ikide pantizota oval hediye olunca tadından yenmiyor 😀 maliyet 150 lira 😀
harici bagaja bişi koymak istemiyorum daha doğrusu koyamam zaten
stepneye gömme aslında 2. plan ilk düşüncem orjinal hifi ye yakın bi görüntüde arka sağ köşeye ilk attığım gibi bişi yaptırmak 20 cm lik bi bass orada iş görür gibi
fiyatlar konusunda bilgim yok ama sonuçta tahta parçası koca gardolabın 600 700 olduğu bi yerde bana 400 500 fiyat verirse olay çıkar
olmadı ölçüleri alır gider mobilyacıda kestiririz gerisi bi kaç vida silikon köpük kaplama halı kumaşı yapıştırıcı
benim kafadaki projede kabin işine maksimum 200 civarı yer gibi 20 cm ufak bi bass mini bi amfi bana yeter