Alıntı szgnpnt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Resimdeki s link Bluetooth cihazını ve 3 metre USB Uzatma kablosunu aldım romoss marka USB şarj aleti zaten vardı aracımda Sürekli takılı halde USB Uzatma kablosunu vites körüğünden içeri sokup torpidoya uzatacağım hazırladığım aux kablosunun da torpidoya uzatacağım teybin arkasından. orada bu Bluetooth cihazını kullanıp müzik dinleyeceğim torpidoya koymanın sebebi bazen aux kablosuna MP3 çalarımı da bağlamak istiyorum .

FİAT PUNTO 2013 1.3 MULTİJET 75 HP POP
Çok pratik bir çözüm,ben de buna yakın denemiştim zamanında nokia bluetooth kulaklık adaptörüyle.Ancak üç sıkıntılı nokta var bunda,birincisi her kontak aç-kapa yaptığınızda tekrar tekrar bt eşleşmesi yapacaksınız-ki bi yerden sonra üşeniyosunuz-,ikincisi de mp3 çalardan müzik dinlerken bluetooth kullanmamak.Ayrıca torpidoya koyarsanız ,telefon görüşmesinde karşı tarafa sesiniz gitmeyecektir muhtemelen.Aslında bu tip bt cihazların harici mikrofolusunu alıp,mikrofonunu güneşlik ya da dikiz aynasının arkalarına bi yere sabitlemek lazım.
Çok biliyon da sen ne yaptın dersenizTeybimde aux var mi ? Ve bir kac soru,2.el uygun fiyatlı parrot bt araç kiti aldım yukardaki sorunlardan kurtuldum.

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi