Alıntı puntosams Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aranıza 2013 Punto ile yeni katıldım arkadaşlar. Herkese merhaba. Aracımın üzerinde orta halli pioneer teyp var. orijinal teyp te mevcut bende. ben konsol da ilk düşüncem double teyp. bunun için fiyat/performans açısından önerisi olan var mı? double teyp olayına girmeden 4 lülerin yanındaki boşluklara aux girişi ve usb girişi yapanları gördüm. Bluettoth olayını sensör alıp çözenleri gördüm. Bu işlere çok yabancıyım. Double teyp alıp hepsini bir anda çözmek mi yoksa orijinal teyp kullanıp sonradan aux ve usb girişine çevirmek mi? Hangisini tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, bende internetten 1200TL ye kamera park sensörü dahil navimex marka aldım. 150 TL de montaja verdim. ve montaj yapan yer yanlış bağlamış , tekrar götürdüm cihaz hatalı deyip işin içinden çıktılar. 15 günde cihazı yenisiyle değiştirebildik çok şükür. fakat geçen hafta fiat topçuoğlu gaziantep yetkili servisine gittim ısıtma bujileri değiştirilirken bekleme salonunda gördüm çok orjinal bir alet usb aux gibi girişler ön yüzde oysa benim bağlattığımda hepsi torpidoda. servis kamera dahil kampayalı 1499 TL takıyor. ufak bir iskontoda uygularız dediler. sorun falan cıkarsa 24 ay boyunca servis muhatabınız neticede , bulunduğunuz şehirde yetkili servise de bir bakmanızı öneririm.