Samsung HS3000 Bluetooth Kulaklık ( Çift Telefon Desteği ) Fiyatı
Bu cihazi oneririm. Ses kalitesi ve berrakligi mukemmel. Sarji da gayet iyidir. Hem aracta kullanirsiniz hem evde pc lerinizde hemde disarda telefonunuzla
2008 grande punto 1.4 fire aracım var aux destekli şimdi ben telefondaki müzigi aracıma paylaşıp dinlemek istiyorum yardımcı olurmusunuz
İnternnette bununla ilgili çok fazla şey var açıkcası kafam karıstı dıyebılırım bazıları şarj sorunu yaşacagını soyluyor
altta araştırma yaptıgım şeyler var anlayan arkadaslar yardımcı olsun
alttaki teknosa link için biri boyle birşey yazms aynen kopyaladım
telefon özelliğinide aracinizda kullanabilirsiniz. Bunu sadece Bluetooth Kulaklık ile çözüyoruz ve sarjli olduğu için ortalikta herhangi bir besleme kablosunada ihtiyac yok. Sadece standart aux kablosu ile araca bağlantı yapıp kullaniyoruz o kadar.
NOKIA BH-111 MAGENTA BLUETOOTH KULAKLIK - Teknosa
Bunlarda diger baktıklarım.
Bluetooth Aux Kablolu Alıcı 159 - n11.com
Tahmini Teslimat Zamanı
Samsung HS3000 Bluetooth Kulaklık ( Çift Telefon Desteği ) Fiyatı
Bu cihazi oneririm. Ses kalitesi ve berrakligi mukemmel. Sarji da gayet iyidir. Hem aracta kullanirsiniz hem evde pc lerinizde hemde disarda telefonunuzla
Linkteki nokia nın bende bh214 modeli var,mavi renkli.bi süre kullandım bt araç kiti olarak.dezavantajları ,arabaya her bindiğinde aleti açman ve telefonla eşleştirmem lazım(bi süre sonra üşeniyorsun uğraşmaya),ummadığın bi anda şarjı biter (arabada ince uçlu nokia şarjı bulundurman lazım) ve en sıkıntılısı özellikle klimanın çalıştığı yaz günlerinde ve yüksek hızlarda,karşı tarafa sesin sağlıklı gitmiyor.bunun çözümü olarak ,çağrı geldiğinde aleti yakanıza klipslemeniz falan gerekiyor,aux kablosunu uzun tutup..bunun yerine telefonu aux kablosuyla teybe bağlayıp,telefon hoparlöründen konuşmak daha mantıklı,işlevsel.
Ben sonra olayı kökünden halletmek için şunu aldım ,kullanıyorum,gayet iyi..
Amazon.com: Parrot MKi9200 Advanced Color Display Bluetooth Hands- Music Kit: Car Electronics
Sent my iPhone using
Ben de sizin gibi Nokia Bh-111 ile uğraşıyorum. Sizinki biraz pahalı bir çözüm olmuş. Güle güle kullanın.
Benim elimde şöyle bir ürün var.Eğer sizin için uygunsa.
https://forum.grandepuntotr.com/sati...-logilink.html
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
bu linklerin hepsi de iş görüyor müzik için, ama telefon konuşmak sıkıntılı. araba içeri çok ses alıyor, bu aletler de o kadar kaliteli aktaramıyor.
ilk başta bir elektrikçiye gidip aleti direkt aküye bağlatmak lazım, yoksa pili bitiyor şarj yerini işgal ediyor bi ton sorun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri