Guzel bir ses alayim isterseniz eğer, komponent sistem kurmanizi öneririm. Mevcut teyp ile kullanacaksaniz ses kalitesinde kaybiniz olabilir. Krndi kurdugum sistemden ornek vereyim. Aracima pioneer 8650BT model teyp aldim oncelikle. Kaynak saglam olmali ki cikan seste birşeye benzesin. Bluetoothlu olmasida kontrol ve telefon görüşmelerinde destek sagliyor.
Orjinal teybi degistirmem derseniz de teybin arkasina cikislari rca ya ceviren kaliteli olanlarindan modül almaniz gerekecek. Iyi bir 5.1 anfi ile sistemi desteklerseniz pioneer kadar olmadasa guzel ses alirsiniz. Burada sececeginiz komponent hoparlörler cok önemli. Ben sony ve pioneer kombinasyonu yaptim ön arka olarak. Sonyler 16 cm pioneer 13 cm. Daha kaliteli ürünler tabi ki var ama bütçeme uyani sectim. Anfi sony xm n1004 4 kanal ve gtx121LS sony slim bass ile sistemi tamamladim. Arka hoparlörler teypten besleniyor. Önler ve bass anfiden, yani anfiyi 2.1 kullaniyorum. Bu sayede slim bass icin yeterli gücü alabiliyorum. Pioneer teyp alipta Direksiyon tuslari aktif olsun isterseniz yine bunun için uygun modul almaniz gerekecek.
direksiyon tuşları ile alakalı modül nasıl oluyo görsel yada bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri