Ben Citroen C2'im için ciddi düşünüyorum böyle bir sistem. Pahalıymış ama hakikaten çok kompakt bir sistem. Bu arada C2'nin bagajı görseniz,Punto size mersedes olur.
Umarım uygun fiyata bulabilirsem,benim de düşündüğüm bir şey. Kendi amfisi olması,tesisat istemeyen biri için oldukça makul. İnşallah Ankara'da bu alete sahip olan birisine denk gelirim de,bir dinler bakarım.
Cenk hocam, C2'yi hayranlikla takip etmistim. Kimse bisey dememeli kesinlikle. Lpg'den dolayi stepne olmasa ve maddiyat el verse ben de düşünüyorum su mereti. Bu arada o arkadasin yeri tam olarak neredeydi? Pm de atabilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ettim.
Saygilar
Cenk hocam, C2'yi hayranlikla takip etmistim. Kimse bisey dememeli kesinlikle. Lpg'den dolayi stepne olmasa ve maddiyat el verse ben de düşünüyorum su mereti. Bu arada o arkadasin yeri tam olarak neredeydi? Pm de atabilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ettim.
Saygilar
Bu arada Cenk hocam yanlis mesaji alintilamisim. Sabah sabah anca bu kadar oluyor ama sen konuyu anladin hocam
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri