Alıntı arenas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uzun süre nokia bh-214 kullandım.nokianın ve sizin yukarda bahsettiğiniz aletlerin en sıkıntılı yanı ,pilli olmaları.yani şarja da taksanız araca her bindiğinizde düğmesine basıp,açarak,eşleştirme yapmanız gerekiyor.bu da zamanla üşengeçlikten aleti kullanmamaya sebep oluyor.bunların pilsizi bulunabilir mi bilmem ama elektronikten anlayan biri ,pili by-pass edip direk kontaktan gelen elektriğe bağlarsa sorun çözülür.
Bi de bunlarda ,telefon görüşmesi sırasında ,karşı tarafa ses gitmemesi sorunu olabiliyor,özellikle multijetin gürültülü olduğu hızlarda.harici mikrofon bağlanabilen aletler daha verimli olur(a sütünu yada dikiz aynası civarına konumlanabilen)

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Aslında benim için telefon konuşmaları çok önemli değil benim için asıl önemli olan müziği aktarması. Her seferinde eşleştirme ile uğraşmak sıkıntılı olabilir söylediğiniz gibi. Cihazı açtıktan sonra otomatik olarak eşleşmez mi acaba. Kablo kalabalığı olmaması açısından özellikle pilli ürünleri araştırmıştım aslında.

Bu ürünlere ek olarak ses bombası türünde bişeyler alsam pek farklı olmaz sanırım daha fazla yer kaplaması dışında.

Aslında bu üründe NFC varmış tek dokunuşla eşleme ama benim telefonda NFC özelliği yokmuş.

Sony Sbh20/b Siyah Stereo Bluetooth Kulaklık 29652441 - n11.com