2 Ohm Yükleme Kapasitesi
Low Pass Filtre
Hıgh Pass Filtre
Hıgh-Level Giriş
4 X 60W Rms (4 Ohm)
4 X 90W Rms (2 Ohm)
2 X 180W Rms (4 Ohm) Mono Bridged
kenwood ürünün açıklamaları bunlar hei yi bilmiyorum yanlış olmasın
merhaba arkadaşlar iyi forumlar benim bir sorum olucaktı
aracımda 4x240 wattlık hoparlör pioneer yuvarlak ve birde 1000 lik pioneer bass vardır bunu karşılayacak amfi arıyorum bunu buldum bu sizce nasıl işime yarar mı ? KENWOOD KAC-M846 720W birde ses sistemciye gittim o da bana HEI haa-504 ürünü tavsiye etti çok kararsız kaldım yardım ederseniz çok sevinirimherkese tekrardan iyi forumlar dilerim
![]()
2 Ohm Yükleme Kapasitesi
Low Pass Filtre
Hıgh Pass Filtre
Hıgh-Level Giriş
4 X 60W Rms (4 Ohm)
4 X 90W Rms (2 Ohm)
2 X 180W Rms (4 Ohm) Mono Bridged
kenwood ürünün açıklamaları bunlar hei yi bilmiyorum yanlış olmasın
hei 504 50 watt lık bir amfi. 4.1 sisteme de uygun değil. sistemcilerin laflarına inanmayın onlar elindekileri satmaya bakarlar. ya 5 kanal bir amfi alın ya da 4 kanal amfi ve mono bir amfi alın.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
şimdilik beni idare etsin diye istiyorum
anladım.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Ne kadar bütçeniz var?
Muhammad Ali Clay
250 maximum 200 tl ye kenwood var 2.el alıcam diğeri 150 tl hei olan
kenwood iyidir o zaman.
Muhammad Ali Clay
karşılar değil mi benim sistemi? 4x240 watt yuvarlak pioneer hoparlör +1000 lik bass
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri