hayırlı uğurlu olsun
herkese iyi akşamlar. çoktandır arabaya ucuz, güzel ses veren, çok yer kaplamayacak basit bi sistem arıyodum. navitech 145 teyp almıştım ama onu ufak da olsa bi sistemle kullanmamak canımı sıkıyodu. en sonunda bugün gittik media markttan ALPINE SWE 815 amfili aktif subwoofer aldık.
ALPINE SWE 815 20lik küçücük ama 30luk jbl gibi ses çıkarıyor. montajını yaptırdığım yerdekiler bile şaştı kaldı. zaten satış görevlisi baya eski toprak sistemcilerdenmiş, puntoya en rahat bu gider dedi ki haklı da çıktı. kendi içinde amfisi olması da çok güzel. basit amfi ama olsun. bi güzel özelliği de seviye ayarlayıcı kablolu kumandası olması. istediğim gibi ayarlayabiliyorum fiyat 399 lira tuttu az önce nette baktım heryerde daha pahalı.
kısaca navitech 145 + alpine swe 815 + montajları bana toplam 790 liraya maloldu ki bunun içinde türkçe konuşan navigasyondan usb, sd kart girişine, bluetoothundan film izleyebilmesine, amfisinden arabayı sallayan, pek hacim kaplamayan sistemine kadar herşey içinde. dışarıdaki hastayı yaşlıyı rahatsız etmeden içeride güzel ses isteyen biri olarak beni gayet tatmin etti. kesinlikle tavsiye ediyorum.
foto çekemedim ama netten iki fotoyu buraya koyuyorum. tekrar iyi akşamlar herkese.
hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsun arabada nasıl durduğunun resmini bekleriz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri