mert kardeş bütün mesajları üşenmedim okudumsenin bu wat konusuna acıklık getireyim dedim .
bana emin ol bir anfinin üzerindeki wat konusunu kafana takmıcaksın ister 200 wat ister 500 ister 2400 ister 1500 isterse 4800 wat yazsın yinede kafaya takmıcaksın .
Kafaya takıcağın 2 şey var bir : soğutma sı ? , 2 : markası
JBL in takliti olan a.s.s yeni cıktı ama jbl in yan sanayisi yani diyebilirimki sen s3 düşün 1.500tl ama bu yan sanayisi 300tl 200tl elinde kac gün kac ay durar bilinmez ama nede olsa yan sanayiherşeyi taklit . ondan kacın derim .
benim aracımda suan orjinal hoparlörler var 4 tane + 1 tane cift jbl 1100 wat bass ım war yani eder sana 2200 wat ? + 2 oval 600 wat pioner var eder sana 1200 + 2200 : 3200 ? amfim ne diye merak ediyosun dimiamfim eski seri jameson senin bu linkini attığının eski serisi olan yani 3 yıl önce üretimi olan amfi jameson 1800 wat ,
amfinin markasına ve kanal sogutmalımı hava sogutmalımı ona bakıcaksın demiştim
hoparlör ve sistem konusundada rms gücüne bakıcaksın wat ına degil
600 wat pioner atıyorum 125rms x2
1100 wat jbl bas 350rms x2
Amfim 1800 wat ama dedğim gibi üzerinde yazmasının hiçbir önemi yok arkadaş 2 yıldır kullanıyodu bende yeni aldım ve kullanmaya devam ediyorum 37 ye kadar ses bozma yapmıyor zaten 37 ye kadar bırak açmayı 20 ye kadar açıp çarşıda gezersen polislerden ceza iyebilirsin![]()
Bu anfiden önce 2 anfi yaktım senin dediğin gibi watlara takıntılıydım forwell markası belli olmayan bi anfi aldım 2400 wat 100tl ye2 gün cuppa cuppa gezdim sonra anfi korumaya aldı kendisini cıkışlar yandı gittim tamir ettirdim 100tl lik anfiyi 60tl ye tamir ettirdim cıkışları 4,5 gün dayandı tekrar bana yine yandı direk balkondan aşaya attım
![]()
gittim arkadaştan bu anfiyi aldım ve memnunum sana tavsiyem vatt a takılma yada git vatancomputer' e 300tl ye pionerin anfisi var onu al garantili garantili rahatca kullan 3,4 sene işini görür senin umarım konuyu açıklığa kavuşturmuşumduriyi forumlar tesisatta takılarsan bana ulaş https://www.facebook.com/MuratSerkek
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri