bana yardım edebilecek var mı acaba ?
arkadaslar bir sorum olacaktı başlıktanda anlaşıldığı gibi aracımda (fiorino) bosch marka teyp var ve aux çıkışı yapmak istiyorum.forumda araştırmalar yaptım yapan arkadaşların olduğunu gördüm.bende teypi söküp üzerindeki soket pinlerine baktım ve blaukpunt teyplerle aynı olduğunu gordum.
https://forum.grandepuntotr.com/ses-...anlatim-4.html burada aux çıkışı yapılmış ve bende aynısı yaptım fakat çalışmadı.bosch un servisine de ulaşamadım ve buradaki teypçiler yapılmadığını soylediler boscha aux çıkışı yapan arkadaslardan teypin arkasındaki uçlardan hangisinin aux çıkışı için kullanıldığını yazabilirler mi acaba yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler
Bosch marka teyp soket çıkışı
![]()
bana yardım edebilecek var mı acaba ?
önce bi "tanışma" kısmından kendinizi tanıtsaydınız keşke![]()
ISmileUDie
kusuruma bakmayın deli oldum kaç günden beri uykularım kaçtı resmen bu aux yüzünden![]()
arkadaslar yok mu acaba yapan bu aux sistemini ?
teyp üzerinde, media CD vs tuşuna basarak ekranda AUX yazısı görebiliyormusunuz?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hayır goremıyorum aux yazısı sadece blaukpunt teyplerde cıkıyormus arastırmalarıma gore, bosch teyplerde cıkmıyor soket takıldıgında aux devreye giriyormus
Konu recep89 tarafından (20/01/2013 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.
https://forum.grandepuntotr.com/ses-...lmayanlar.html
bu konudaki uygulamayı deneyin, olmazsa kesin yoktur.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
büyük ihtimal ile olur gibi geliyor çunku ben sadece af,afl,afr ye takıp denedim d out ve d in pinlerini birbirine baglamadım. büyük ihtimal ile tetikleme o pinler , birbirine bagladıgında aux aktif hale geçiyor. çok teşekkür ederim deneyince sonucu paylasacağım
sorun çözüldü. jack uclarını normal af,af-l,af-r ye bağladım bir kereliğinede data out ucuyla data in ucunu birbirine değdirdim aux devreye girdi.telefonu bağladım denedim süper oldu.ilgilenen arkadaslara cok teşekkür ederim
bende aynı problemle karşılaştım bir türlü beceremiyorum... başlığa tıkladım geçersiz link diyor bana yardımcı olurmusunuz ?
knklaar bnm fiorinodada yok aux fonksyonu li ke tikadim.ama.gecersiz dio.bdaha paylasrsnz sevinirm
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri