ben cd tuşuna basarak geçiyorum...
eğer içinde cd varsa ikinci yoksa ilk basışta AUX yazıyo...
(not: teyp seninkinden değil)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Biraz geç oldu amaevde küçük çocuk olunca anca fırsat bulabiliyorum.Sonunda değişik bir sonuç elde ettim.Ama aradığım olay bumudur henüz test edemedim.Cd çalarken (SRC-SCN) butonuna basılı tutunca cd scan dite bir yazı çıkıtor ve o an çalan müziği keserek arama yapıyor.Bu bir geleişme kanaatimce ama doğru yolda olup olmadığımı ileriki zamanlarda uygulayıp göreceğim.Bundan önce yaptığımız yazışmalar ve gönderdiğiniz resimler çok yardımcı oldu.Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.İyi geceler.
@yildiray,
Sanirim senin cihaz AUX girisi olmayanlardan. bu durumda yapilacak pek birsey yok gibi. ancak sanki bu cihaza da baglamisti italyanlar diye hatirliyorum. ßi arastirayim.
[quote=civcivx;86666 .[/quote]
Cem abi yardımların için Teşekkürler .Uzun zamandır kablo işini düşünüyordum sayende buldukta aldık. Elime ulaştı zaman bulursam taktıracağım.
kabloyu taktım. sonuç hayal kırıklığı...
önce bağlantı ve teybin sökülmesinden bahsediyim.
üzerindeki deliklere 4 tane şiş taktım ve biraz çekince kolaylıkla geliyo zaten.
daha sonra sigortanın üst kısmında uygun şekilde taktım(zaten başka yere girmesi mümkün değil...) vitesin önündeki böümden alinizi uzatırsanız ordaki boşluğu kolaylıkla bulursunuz burdan da kolaylıkla iç mekana ulaştırmış oluyoruz...
normalde olay bukadar büyükbi heyecanla ipodu bağladım auxa aldım playe bastım ama ses filan gelmedi hem teybin hem ipodun sesini sonuna kadar açtım ses geldi ama cızırtı ile birlikte fısıltı seviyesinde...
hemen cem abiyi aradım ayarlardan extarnal volumeu açtım ama yine değişen bişey olmadı...
Cem abi pazartesi italyan forumlarını araştırcak
önerilerinizi bekliyorum...
Konu OzzY tarafından (16/06/2007 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
cem abi DH de yazmış:
Mix özelliği yeni seride kaldırılmış. (AUX girişine sahip modeller) [:-] Bir süre sonra Pioneer gibi markaların G.Punto çerçeve adaptörleri çıkar, o zaman ben rahat durmam bu özelliksiz mp3-çaları değiştiririm gibime geliyor da, dur bakalım. [&:]
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Kabloyu Bende Aldım..Ozandaki gibi olmadı...Gokhana verdim Birmota Uğrarlar Cihan kardeşim halleder bu işi...
kabloyu bende aldım ama hayal kırıklığından başka bişey yok dün siparş verdim bugün geldi tam yerine taktım mp4 ü bağladım aux açtım son ses hiç bişey yok bende ford fusion var vitesin yanına orjinal çıkışını koymuş kabloyu takıyosun o kadar ses mükemmel bendeki mp4 ün ekranıda büyük süper oluyodu ama gp ye takamıycaz anlaşılan
iyide kime verip yaptırıcaz
kaç senelik eski külüstür teyplerin bile arkalarında aux çıkışı var
bunlarda allah için hiç bişey yok şimdi ben bu kabloyu ne yapayım
harbi ayarım kaçtı yaaaaaaaa
arkadaşlar boşuna kablo siparişi vermeyin ondan sonra elimde kaldı yazık dolaştım üzgün üzgün şarkısını söylersiniz
Cd.Çalarlar için aux bağlama....
..:: Grande Punto ::.. :: Leggi il Topic - interfaccia aux fai da te
Konu the_Algn tarafından (16/06/2007 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri