sevgili tayfun kardeşim bu konu hakkında benimde bir bilgim yok ama bende taktırmayı düşünüyorum eğer sen takdırdıysan fotoğrafları paylaşırmısın bide bu direksiyonun üstündeki tuşlar çalışacakmı takdırınca
sevgili tayfun kardeşim bu konu hakkında benimde bir bilgim yok ama bende taktırmayı düşünüyorum eğer sen takdırdıysan fotoğrafları paylaşırmısın bide bu direksiyonun üstündeki tuşlar çalışacakmı takdırınca
ersin kardeşim verdiğin bilgi için teşekkürler evo larda uygulamasını görmüştüm zaten daha önce ama sitede ilanda gp için de uygundur dediğinden gp için görmemiştim uygulama yapan varsa görmek bilgi edinmek istedim, diger gösterdiğin üründen görsel olarak hoş duruyor bahsettiğin üyeden daha detaylı inceleyeceğim. teşekkürler
ömer kardeşim bu tarz bişeye niyetim var ma daha uygulamak nasip olmadı. bildigim kadarı ile kumanda tuşları genelde iptal oluyor ama bazı aparatlarla çalışır duruma getirilebiliyor diye biliyorum forumdaki bilgisi olan arkadaşlar daha detaylı yardımcı olacaktır
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri