Çok teşekkür ederim.inşallah daha iyileri sizin olur ;)
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Printable View
Abicim cihazı edindim çerçeveyi edindim fakat cihazın ön tarafını sökmedim. Üstte iki altta iki vidası var onları söktüm. Karşıdan bakıldğında 4 delik var ön tarafta onların içi boş görünüyor. Altta ve üstteki vidaların dışında tutan bişey var mı ön çerçeveyi ?
Öndeki 4 tane delik tıpkı orjinal teybindede olduğu gibi teybi takılı olduğu torpidodan sökmek için var.vidalar haricinde tutan birşey varmı inan hatırlamıyorum.ama panelin arkasından ince bir tornavida ile yavaşça kastırmayı dene.iç kısımda tırnak olabilir.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Baya bi vida varmış abi :) ekranı arkadan ön panele tutturan vidalar var içinde onlarıda sökmek lazımmış :D söktüm parçaladım ön paneli birleştirdim yarın zımpara ve boyasına girişecem bakalım inşallah geri topladığımda çalışır baya bi organları döküldü :)
abi açıp açıp bakıyorum şu konuya ya.ne güzel şeyler yapmışsın.
merhaba Cengiz abi ben aracımı yeni aldım kameralı park sensörü taktırmak istiyorum bu söylediğiniz sistem ve ek olarak park sensörüde buna bağlı olsun istiyorum ama tecrübe 0 defalarca denesem bunu sabahlarım yapamam herhalde bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.
Öncelikle elinize saglık demeliyim.. Gercekten muhteşem işler yapıyorsunuz. Sıra gelsin sorularıma :D
1) Orjinal teyp - Navitech - Orjinal Multimedya sıralamasında ses kalitesi nedir? Navitech ile Orjinal Mutlimedya arasında Navigasyon performansı ne derecede fark ediyor?
2) Navitech'in aydınlatması mavi sanırım ben henüz (hala) Led değişimi yapamadıgım için turuncuyla devam etmekteyim.. Navitech'te aydınlatma renk seceneği mevcut mu acaba?
1-) navitech orjinal teyp ten daha iyi ses kalitesine sahip ancak radyoda rds sistemi yok. tek eksisi bu. navigasyon çok kullandım hızı ve harita oldukça iyi.igo tabanlı istediğiniz değişikliği yapma imkanı veriyor. orj. multimedya yı navisini denemedim muhtemelen oda iyidir.
2-) navitech tuş aydınlatma da renk seçenekleri var 6-7 tane. birisi mutlaka araca uygun olur. ekran aydınlatma diyorsanız arka planı değiştirip istenilen renk yapabiliyor. umarım yardımcı olmuşumdur. kolay gelsin.
ben böyle işçilik görmedim ya eline koluna sağlık
Öncelikle teşekkür ederim.Ersin kardeşimin yazdıklarına ek olarak;
1-Ses kalitesinde en iyi orijinal multimedya ardından Navitech ardından orjinal teyp geliyor.Orijinal multimedyanin işlemcisi ve GPS alıcısı daha yeni nesil olduğu için navitech ten daha performanslı çalışıyor.orijinal multimedya teypte igo primo yazilimi kasmadan çalışırken navitech te aynı yazılım kasiyor.ama navitech teypte kendi içinden çıkan igo8 yazılımını kullanırsanız kasma olmaz.
2-ersin kardeşimizinde dediği gibi navitech marka teypte renk seçenekleri mevcut.bu renkler arasinda aracinizla uyumlu olan amber yani turuncu renkte mevcut.Orijinal multimedya teypte renk seçeneği yok.yani aydınlatmaların rengi araç aydınlatmasıyla birebir ayni renk.
Cengiz Dinçsoy
Herkese selamlar bugün Navitech'i bağladım fakat bir sorunum var. Buton ışıklandırması olmadı nedense.. soket kablolarında illu adında bi kablo vardı onu bağlayamadım acaba ondan dolayımıdır?
Selamlar o kabloyu bağlayacak yer bulamadım:/ güç gelen yere mi baglamalıyız? Bir de mp4 videolar çalışmadı uygun video formatı nedir
Arkadaşlar cihazı bağlıyorum prjinal teybi söktüm orjinal teypten çıkan soket naviteche direk giriyor ama cihazı açıyorum yükleme ilk ekranında kapanıyor yardım lütfen
GT-I9300 cihazımdan gönderildi