Fiberle arasını doldursak sonra diğer işlemleri yapsak veya macun çektirsek plastik diye tutmamazlık edermi ki.
Printable View
Fiberle arasını doldursak sonra diğer işlemleri yapsak veya macun çektirsek plastik diye tutmamazlık edermi ki.
O zaman şöyle yap :)
Boşlukları ince sofra tuzu ile doldur.yavaş yavaş japon yapıştırıcı damlat.kuruyunca ince zımparayı suyla ıslatıp taşan kısımları düzle.bu iş bitince boyacıya boyatırsın.böylece bu işi 25 tlye halletmiş olursun.
Fibere bulaşma teybi yerine oturturken bastırdığında çatlar ve emeklerin boşa gider ;)
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
olurmu o şekilde sonra herhangi bir sıkıntı olmazmı?
Bu arada teybin direksiyon kumandasını bağladınız mı?
Öncelikle ilk mesajımı alacak kadar dikkat çekici ve güzel iş tebrikler ;) . Sonra, ben arabaya ses sistemi düşünüyorum burada okuduğum kadarıyla orjinal teypte tam verim alınmıyormuş burada kullandığımız NAVİTECH NX-145R ses sistemini desteklermi ?
valla tebrikler..
orjinal olmuş..
valla kardeşim tebrikler.. ellerine sağlık mükemmel olmuş . diğer paylaşımlarını da takip ettim gösterge ledlerini değişim falan sen bu işe gönül vermişsin gerçekten.. emeğine ellerine sağlık.. eğer müsait olursan aracı görmek isterim benimde düşüncelerim var aracım için.. hem fikirlerini almış olurum ..
tekrar tebrik ediyorum
kazasız belasız sürüşler inşallah.
güzel olmuş
Öncelikle teşekkür ederim.bu yapmış olduğum multimedya sistemini bir arkadaşım benden satın aldı.şuan benim aracımda orjinal multimedya teyp takılı.değiştirme sebebimde orjinal multimedyanının ekranının daha büyük olmasıydı.ama şuda bi gerçekki orjinal multimedyanın ses kalitesi navitech'ten çok çok daha iyi.teybi satın alan arkadaşımın aracında müsait bi zamanda teybi görebilirsin.bu esnada benim aracımdaki orjinal multimedyayıda inceleyebilirsin.bi haftasonu haberleşelim...
çok sevinirim.. müsait olduğun bir hafta sonu msj atıp haber verirsen sevinirim..
Tebrikler harika olmuş
Cok begendim tebrikler
Sağolun arkadaşlar...
Tek kelime ile harika galiba bu işlerle ilgili alakalı olmak lazım yoksa benim gibi biri mazallah denemeye kalkarsa ne olur. Kendimden bile korktum. Hem hevesliyim hemde beceriksiz
Estağfirullah, kendinizi küçümsemeyin.emin olun isteseniz yaparsınız ;)
https://img..com/d/14/02/27/e3usemum.jpghttps://img..com/d/14/02/27/umeremep.jpg
Tam niyetine girdim direksiyon kumandası aparatı satışı yayından kalkmış :) akşam geldiğimde bi inceliyim bulursam aparatı bende giriyorum bu işe :)
süper olmus tebrik ederim
forumu uzun zamandır takip ediyorum bende 2008 gp sahibiyim ilk mesajımı sizin konunuza yazmak nasib oldu bu nedir şaheser ya :) bir arkadaşın yazdığı gibi bende hem hevesliyim hem beceriksiz önceki aracım palioya folyo kaplıyım derken bütün konsolun tırnaklarını kırmıştım :P :) Bursa'da böyle birşey yaptırmaya imkanım olsa keşke harika ya aşık oldum resmen :) hayırlı olsun yenisi dahada şık duruyor :)